Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polski wózek Anex Cross. Opinie . Czy już koś ma ???

Polecane posty

Gość gość

Jestem zakochana w tym dość nowym wózku Anex Cross. Ale ze względu na to że jest nowy trochę się go obawiam. Może jakaś mamusia już go ma i już go używa.? Proszę o k]jakie kolwiek opinie na jego temat.

Gość gość
Mam ten model Anexa od października. Super wózek godny polecenia. Duża gondola dobrze zabudowana z materacem kokosowym oraz spacerówka do kompletu to świetny zestaw. Mogę polecić z godnością

Gość gość
szit jak całe te anexy

Gość gość
Mam Sporta co prawda ale ogólnie Anex ma bardzo dobre jakosciowo wózki. Cross jest trochę mniejszy od Sporta . Ma mniejsze koła i jest lżejszy. Anexy fajne wózki.

Gość gość
Mam i jestem zadowolona, jak najbardziej polecam. Zwinny, leciutki i prosty w obsłudze. Bardzo fajne kolorki i design

Gość gość
Cross mały , zgrabny i bardzo zwrotny. Odpowiednia jakość do ceny. Bardzo dobre materialy. Modny design i kolorystyka.

Gość gość
Crossa mam I używam od września . Bardzo jestem zadowolona z tego modelu. Lekko się go prowadzi i spacery sprawiają nam ogromną przyjemność. Przy pierwszy dzieku miałam duży ciężki wózek to była masakra. Anex Cross waży ok 12 kg i łatwo sie składa. Zgrabniutki malutki :-)

Gość gość
Wypad z tym Analem

Gość gość
Godny polecenia :-) ładny dobry wózek.

Gość gość
Dla mnie rewelacja ,jeżeli chodzi o stylistykę, wreszcie inny wózek niż większość na polskim rynku. Lekki i nieduży po złożeniu. Używam dopiero 2 miesiące ale jestem bardzo zadowolona że go posiadam:)

Gość gość
Mam i to od października 2016 :) Super fajny wózek. Lekki , mały, zwrotny. Rama została wymieniona no nową bo coś tam było podobno nie tak z ramami . Serwis bardzo przyjemny i szybko realizuje wymiany. Nie mamy z nim żadnych problemów technicznych. Ja mam i polecam.

Gość gość
Też mamy ten nowy z podwójną amortyzacją. Sprawdza się rewelacyjnie. Cross jest bardzo zwrotnym i prościutkim w obsłudze wózeczkiem. Tego szukaliśmy.

Gość gość
Mamy od 3 miesiecy i jestesmy bardzo zadowoleni. Jest dla mnie lekki a więc moge sama wejsc do klatki ktora niestety nie ma podjazdu a za to ma 9 schodków. Mały , zgrabny, lekki i bardzo zwrotny.

Gość Paulinaa12
Moja siostra miała i jako tako była zadowolona. Ja postanowiłam wybrać coś innego od innego producenta, też polskiego bo adamex, ale jak dla mnie znacznie wygodniejszy. Moje Vicco ma mocniejszy stelaż i do tego żelowe koła i amortyzatory, ale kto co woli:)

Gość kiki91
Mam anex sport i chwalę sobie, jedzie jak terenówka a dziecko w środku bezpieczne, wytłumia wstrząsy i dobrze amortyzuje.