Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

caly dzisaij moge sobie grac w runesacpe

Polecane posty

w spokoju bez problemow, i jutro tez i pojutrze i caly tydzien 0 problemow 0 pracy 0 obowiazkow, spie wstaje kiedy chce, do tego moj james z ktorym gram muzyke, bo ja jestem perkusista, nie ma prawa mi sie nic stac raczej... MMM W KONCU ZACZYNAM ODCZUWAC RAJSKIE BEZPROBLEMOWE ZYCIE

Gość gość
Nie ma czegoś takiego na ziemi jak cyt. RAJSKIE BEZPROBLEMOWE ZYCIE To są tylko chwile, ktöre szybko przemijają. A potem dopada człowieka życie bez celu i stąd depresja

Niestety nie, bo u mnei moze byc tylko lepiej, ja dzisiaj mam zamiar cieszyc sie tym, ze caly dzien moge przeznaczyc na gre, jutro rowniez :). Mam caly czas wolne, nie musze pracowac ani sie uczyc, jedyne co musze robic to robic to co chce robic i to co kocham, czyli tak jakbym ciagle nic nie robil, a czas mi ucieka rajsko i bezproblemowo :)

Gość gość
Sam nie wierzysz w to co piszesz. Ale ok. Powodzenia

To jest niewazne czy wierze czy nie, wazne ze dzisiaj moge caly dzien grac sobie w gre na kompie i nie miec nic na glowie, 0 problemow 0 zmartwien, isc spac kiedy chce a jutrzejszego dnia wstac kiedy chce i znowu na komputer :). Mam co jesc, wiec jest naprawde RAJSKO wlasnie sobie jem makaron z warzywami z jakims sosem srodziemnomorskim.

nie mam tak ze cos msuze zrobic, np isc do pracy albo na uczelnie, JESTEM WOLNYM CZLOWIEKIEM I WLASNIE SIE ZACZYNAM CIESZYC SWOJA WOLNOSCIA DZIEKUJE