Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana 25

Narzeczony woli ręke ode mnie!! :(

Polecane posty

Gość zdesperowana 25

Jak to możliwe że facet majac kobiete woli zadowalać się sam?? To jest chore kochamy się raz na 3 miesiące i to jeśli ja cos zainicjuje. Twierdzi że facet jak nauczy się ze sam robi sobie dobrze w określony sposób to nic innego nie przyniesie mu takiej przyjemności oczywiście nie mówi że on tak ma tylko ze ogólnie faceci ale wiadomo ze ma na myśli siebie:( A do tego ma małego niestety i ja prawie nic nie czuje jak już do czegoś dojdzie:( co zrobić pomóżcie...

Gość gość
Twój partner to toksyczny człowiek. Powinnaś niezwłocznie z nim zerwać, i poszukać normalnego faceta.

Gość gość
Twój partner nie ma małego, tylko ty jesteś rozepchana ponieważ uprawiałaś seks przedmałżeński. Dlatego seks z tobą nie sprawia mu przyjemności. Rozwiązaniem może być anal, chyba że tam też jesteś rozepchana.

Gość gość
strasznie nielogiczna jesteś: skoro ma małego i nie czujesz to czego ci niby brakuje? seksu, którego nie czujesz? no rzeczywiście; strata niepowetowana :o a na poważnie: zostaw kalekę i poszukaj normalnego faceta, który ma fiuta, a nie jakiegoś knypka

Gość MigotkaMała
nie jestem rozepchana !!!! spałam tylko z nim a 10 cm to nie za dużo!!!

Gość zdesperowana 25
Bo brakuje mi seksu a lepsze to niż nic ale nie jest mi z***biście. Ja mam często ochote i nawet cokolwiek jakby ze mną robił a on nic

Gość gość
zdesperowana moze,blisko mieszkasz to,ci wypyrtole kuciapke ile razy chcesz w tygodniu ;-)

Gość gość
NIE BYŁAŚ DZIEWICĄ WIEC NIC dziwnego że cie nikt nie lubi używanych rzeczy.