Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość swojego życia

Polecane posty

Gość gość

Mam dość. Dlaczego cały cas prześladuje mnie pech ? Mam 23 lata, jestem sama, nie mam przyjaciół ani nawet kogoś z kim mogła bym wyjść z domu, ojca który przynajmniej 4 x w miesiącu pije alkohol i zaczyna awantury z matką no i śpie w jednym łóżku z mamą bo nie śpi z ojcem. Nigdy nie mamy na nic pieniędzy a jak już na coś sobie uzbieram to okazuje się bublem. Ostatnio przez chorą tarczyce trochę przytyłam, postanowiłam trochę poćwiczyć i uzbierałam sobie pieniążki na stepper, niestety używany to co przyszło , to połamany przyrząd ze źle działającym licznikiem. Ale to nie wszystkie kłody rzucane mi pod nogi. Chciałam trochę zarobić wystawiając używane rzeczy na all. Zakupiłam przez ten portal od hurtowni ciuchy i przyszła paczka z najgorszymi badziewiami że nawet nikt nie chce tego kupić za 1 zł , a opłaty oczywiście ja płace. Koleżanka ze szkoły średniej chciała żebym jej zrobiła zaproszenia na ślub bo wyjdzie taniej niż ze sklepu. Zgodziłam się, niestety u mnie w mieście nie znalazłam potrzebnych rzeczy więc zamówiłam z all i nie przyszło na czas bo paczka zawieruszyła się u kuriera. Musiałam kupić jeszcze raz te same rzeczy i zrobić za cenę jak się umawiałyśmy. Kurier dostarczył mi paczkę na drugi dzień po oddaniu zaproszeń. Nie mam chłopaka, nawet żaden na mnie nie spojrzy. Jak za dziecka mnie wyzywali świnką pigi tak do tej pory zostało ;(. Wszyscy dookoła mają chłopaków, narzeczonych, mężów, dzieci. Moje życie to studia (które nie chcę i marne oceny chociaż się bardzo staram) , codzienny dojazd pociągiem na te studia i z powrotem do domu z którego prawie nie wychodzę, chyba że do sklepu z mamą. Mam dość tego pecha, tej monotonni. Czy kiedyś to się zmieni?

Gość gość
zmieni sie zmieni ,wkoncu trafisz na swojego swiniaczka ;-)

Gość gość
nie wszyscy mają narzeczonych, jakoś ja nie mam :P