Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjaa9

Wspaniała teściowa.

Polecane posty

Gość gośćjaa9

Moja teściowa chciałaby zmienic pracę. Okazało się, że niedaleko potrzebują do pracy w sklepie spożywczym. Potrzebuja jednej osoby na cały etat i drugiej na pół w. No i moja wspanialomyslna teściowa powiedziała właścicielom że ja mogłabym tam też pracować. Wróciła i oznajmiła że idę z nią do pracy! Haha. Tylko ze ja pracy nie szukałam. Mieszkamy z tesciami w dużym domu. Mój mąż bardzo dobrze zarabia. Ja opiekuje się naszą córka i zajmuje domem, gotuje dla wszystkich obiady. Nie ma na razie potrzeby, abym szła do pracy, poza tym dziecko zostanie samo?? Kiedy wyszłam z pomieszczenia po oznajmieniu że nie pójdę tam do pracy, a poza tym nawet nie prosiłam ja o pomoc w tej sprawie, powiedziała do męża że jestem nierobem. Mój mąż się wkurzył i stanął w mojej obronie. Chyba czas się wyprowadzic, bo niedługo będzie nas instruowala w jaki sposób, gdzie i kiedy mamy współżyć.

Gość gość
Krzyżowniki Poznań Krzyżowniki – część Poznania, w zachodnim obszarze miasta, na osiedlu Krzyżowniki-Smochowice, która jest dawną podpoznańska wsią występującą już w dokumentach z XIV wieku.. Wikipedia Prz

Gość gość
Czemu nikt nie skomentował :p

Gość gość
Bo wymyślonych głupot nie nie komentuje. Licha prowokacja obie do pracy a dziecko do pogotowia opiekunczego bu ha ha.