Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

frajer frajer frajer

Polecane posty

Gość gość

poznałam ostatnio chłopaka, którego zachowanie jest dziwne, i za nic nie mogę go rozgryźć. poszłam do szkoły, rzucił mi się w oczy, mój typ, bardzo przystojny.. i akurat na mnie zaczął zerkać i mnie spytał, czy z nim wyjdę w piątek. no to wyszłam, na chwilę, mimo że wyglądał na bajerancika okazało się, że chłopak jest bardzo poważny, ogólnie mówił dużo o polityce, planach na przyszłość, Bogu!! chłopak jest mega religijny o czym już wcześniej słyszałam, ale nie wierzyłam. i teraz, jak tylko zobaczy mnie w szkole uśmiecha się do mnie, albo wręcz śmieje, próbuje zwrócić na siebie uwagę, tyka mnie, nie chce przepuścić, żebym tylko się do niego uśmiechnęła, a to jest takie żałosne i dziecinne.. on ma 19 lat.. chcę, żeby przestał tak robić, on chyba nawet ni widzi w tym nic złego :( niby mi się podoba ale koleżanki twierdzą, że jego zachowanie jest dziwne..paradoks, był tak inteligentny, tak mądrze mówił.. z drugiej strony nie zaproponował kolejnego spotkania. nie wiem co zrobić, najlepiej by było gdyby się ogarnął ale to nie ode mnie zależy:(

Gość gość
zastanawiam sie ost czy nie zaczac chodzic do kosciola. bo raz ze ponoc z tym schorzeniem co mialam sporo ludzi umieralo, wiec jakas sila nade mna czuwala, a dwa ze czuje sie znow gorzej. czuje jakby tarcie serca w klatce, takie przeciagniecia. mowili ze moga byc przy zmianach pogody i duzej wilgoci odczuwalne bole w klatce/ a jak mnie znow przeziebienie dopadnie i skonczy sie kaplica. boje sie ze moje dni sa policzone. moze wypadaloby sie nawrocic ;/

Gość gość
szczerze to ta dupa z kupa nie robi na mnie wrazenia. codziennie przy obiedzie klikam na to i mnie nie rusza/ ruszaja mnie inne sprawy . tylko mi wiadome

Gość gość
klikam zaś tym chętniej, gdyż sama na obiad wsuwam kupsko aż mi się uszy trzęsą:)

Gość gość
burek paszkwilu apeluje do twego orzeszka, opanuj sie bo bedzie za poźnoooooooo

Gość gość
co... mi się on podoba

Gość gość
cycki pokaż

Gość gość
i rodzice mówią że dziwny filozof.. eh a ja właśnie inteligentnych chłopaków lubię

Gość gość
czemu on mnie nigdzie nie zaprosi