Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hunterka

Copywriter

Polecane posty

Witam, czy ktoś z Was pracował zdalnie, w domu, przepisując teksty, korygując błędy? czy mozna zarobic, i czy to bylo na jakiejs umowie?

Ja pracowalem, ale piszac teksty pozycjonujace, mam tez znajomych copy i pracujacych w wydawnictwie. Nie znam nikogo pracujacego przy przepisywaniu tekstow, gdyz takie uslugi sa zbedne na rynku.

Ja tak pracowałam i w sumie czasem nadal to robię, jak mam czas i mam zlecenia. Bez umów, tylko umowa ustna, więc jest ryzyko. Ogólnie nie mam zbyt wiele zleceń, mało ludzi się zgłasza, ale coś tam można dorobić, zwłaszcza w większym mieście. Tyle, że to co napisałaś, to nie jest copywriting, jak chcesz się bawić w copywritera to możesz to robić przez platformy online. Też jestem na takich zarejestrowana i piszę teksty marketingowe za parę zł sztuka. Ale znów: ja to robię bardziej z hobby i dla wprawiania niż pieniędzy, kokosów tam nie zarobisz.

dziś Też mi się tak zdawało, ale znajdowali się tacy, co mnie prosili o przepisywanie zadań na studia np. :D ludzie z lenistwa lub pośpiechu różne zbędne rzeczy wolą zlecić innym, zwłaszcza jak im kasy nie brakuje.

Gość gość
3000 zl zarabiam na mc jako copywriter.