Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem przez wizjer w drzwiach jak dziewczyna sąsiada bije psa

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedziała że podglądam. Lała suke smyczą, dziewczyna 20 lat.

Gość gość
To zupełnie normalne i naturalne. Obecnie 99% 20-latek spędza w ten sposób wolny czas. Albo kopulują z psem, albo go czymś okładają :)

Gość gość
99%? A kto prowadzi te statystyki? :D

Gość gość
Takie reakcje są u 20-letnich kobiet zupełnie normalne i naturalne. Nie ma powodów do niepokoju. To tak jak z dziewczynami 12-13 letnimi, które rozmawiają ze ścianą albo z wyłączonym laptopem. To u nich normalne i naturalne.

Gość gość
u 20 latki burza hormonów. nie ma akurat faceta nie ma jak bić konia to nap***ala psa taki rodzaj seksualnego napięcia wyładowanie go.

Gość gość
Cza bylo wyjsc i jej jebnac tej k******e co psa bila Prosto w kinol i jebn ac ze schodow szmate ***** na

Gość gość
To normalne i naturalne u 20-latek. Używają psów albo do celów seksualnych, albo żeby je okładać smyczą.

Gość gość
Teraz wiem dlaczego ten pies taki agresywny i na wszystko szczeka. A myślałem że po prostu głupi.

Gość gość
Czy wy normalni jesteście? Czy to ta sama osoba wypisuje te głupoty o tym, ze to normalne? Jeżeli uderzyła psa kilka razy, to jest to przemoc. Trzeba to zgłosić. Jeżeli uderzyła smyczą raz w tyłek i pies nie piszczał, to można uznać, że puściły jej nerwy, ale kilka razy to już nienormalne.

Gość gość
Kioka razy i nie wiem nawet za co. Nie widziałem żeby pies zrobił coś nie tak. Nie będę kablować. Sam nie raz walne psa lekko w d**e ale to dlatego że mnie ciągnie ze schodów tak że mogę spaść i się polamać. A tutaj nie wiem za co bo szli do domu.

Gość gość
chyba nie była zaspokojona z nim bo miała wypieki na twarzy i gdy go bila to była prawie naga

Gość gość
Pies był płci damskiej

Gość gość
''Nie będę kablować.'' To nie kablowanie. Ludzie tak myślą, a później w wiadomościach mówią o zwierzęciu zakatowanym na śmierć. A gdyby ktoś nakablował...

Gość gość
To idź do niej i powiedz żeby się zlała też tą smyczą przy Tobie, bo jak nie to doniesiesz napolicję

Gość gość
Trzeba bylo wyjsc i jej ta smycza walnac w twarz,a nie patrzyc przez wizjer i teraz glupio komentujac.Tak samo jestes winien cierpieniu tego zwierzecia jak i ona.

Gość gość
owszem pojdę do niej ale zaszantużuje ją , że jak mi dupy nie da to na policje zgłoszę albo chociaż obciągnie bo po pisie w pochwę wsadzać się boję

Gość gość
Obecnie 99% 20-latek mających psa, na przemian z nim kopuluje lub okłada smyczą. To zupełnie normalne i naturalne.