Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewiarygodne co za patologia 12 latka w Kielcach urodziła dziecko

Polecane posty

Gość gość

W szpitalu w Kielcach 12-latka urodziła dziecko • Poród nastąpił przez cesarskie cięcie • Dziewczynka jest jedną z najmłodszych matek w Polsce, a nawet Europie • Ojcem dziecka jest 29-latek • Mężczyzna przyznał się do winy i usłyszał już zarzut Jak podaje RMF FM, Józef N. usłyszał już zarzut doprowadzenia do obcowania płciowego małoletniej poniżej 15. roku życia. Mężczyzna przyznał się do winy. Grozi mu za to od 2 do 12 lat więzienia. Z ustaleń śledczych wynika, że w tym przypadku nie doszło do gwałtu. Wiadomo, że dziewczynka już wcześniej przebywała w placówce wychowawczej.

Gość gość
nie patologia tylko PEDOFILIA i biedny dzieciak gdzie rodzice ?? opiekunowie??? gdzie kurwa dorośli byli .....

Gość gość
Autorko spóźniłaś sie ze swoimi sensacjami i plotami. Już ktoś przed tobą założył tu taki topik

Gość gość
"Z ustaleń śledczych wynika, że w tym przypadku nie doszło do gwałtu" To s*******e! Każdy stosunek z nieletnią powinien być czytany jako gwałt! Cholera jasna dziecko do 18 roku życia nie ma prawa do podejmowania decyzji ze skutkiem prawnym a tutaj nagle ma ???????? Takie dziecko co nie ma świadomości niczego jeszcze ?? To jest pedofilstwo! Także nie gorszcie sie tak kretynki dziewczynką tylko tym starym gnojem.

Gość gość
To dziecko NIE MIALO rodzicow do wychowania , tylko w placówce była tzn ..."""Dziewczynka zaszła w ciążę w piątej klasie podstawówki, była pod opieką placówki wychowaczej""""

Gość gość
Tiaaa może jeszcze stwierdzą że to jej wina. Jak w tych krajach gdzie kobieta jest traktowana jako podgatunek

Gość gość
To ruomunka wiec u nich to normalne :-)

Gość gość
Ta dziewczynka jest cyganką, ojciec dziecka też

Gość gość
Pewnie z nią od 10 lat wspóżył

Gość gość
Raz wymieniają,że to była chyba Cyganka...ale kto by to nie był,to żal dziecka,które urodziło dziecko.

Gość gość
Cyganow nie zal

Gość gość
Nie doszlo do gwalty?ze niby jedenastolatka swiadomie podjela decyzje o wspolzyciu?bez jaj.

Gość gość
Z tego co mi dziadek kiedys opowiadal w romskiej kulturze dziewczynka zostawala uznawana za kobiete gdy dostawala pierwsza miesiaczke. Takze od tego momentu byla uwazana za gotowa do zaslubin i zycia rodzinnego.

Gość gość
To, ze dziewczynka ma miesiaczke nie znaczy, ze wyglada jak kobieta.jedenastolatka moze miec okres i nadal byc chuda, drobna i plaska.normalnemu facetowi by nawet nie stanal przy takim dziecku.kultura czy nie, ten facet to pedofil i tyle.

Gość gość
To nie żadna Cyganka , dziewczyna pochodzi z okolic Wałbrzycha , przebywała już w 2 ośrodkach wychowawczych i z obu uciekła,mała patologiczna lolita

Gość Edziaaaaaaaa
Cholera z Walbrzycha? To mój rejon :D Ciekawe...

Gość gość
Łoo matko ,to może nawet gówniara siedziała na kafeterii bo tu w 99% taka patola się udziela

Gość gość
Wiecie,kiedyś mój znajomy coś powiedział,najpierw byłam lekko oburzona,ale potem dało mi to do myślenia...chodziło o jakąś policyjną prowokację,że pedofil został złapany praktycznie na gorącym uczynku z 14-latką. Tylko teraz tak... jasne, według prawa,stosunek z osobą poniżej 15 roku życia jest karalny,ale ta dziewczyna poznała się z tym facetem na czacie,doskonale wiedziała czym jest seks,z czym to się je i o co chodzi. Nie była biedną,zastraszoną ofiarą. Nadal oczywiście uważam,że dziewczyna w tym wieku jest osobą poszkodowaną,jakby nie było miała 14 lat,ale jednak..popatrzcie na to,jak się w dzisiejszych czasach panny w tym wieku ubierają i zachowują. Niejedna wygląda bardziej wyzywająco od zwyczajnej prostytutki. A prostytutka zazwyczaj jesto dorosłą osobą i tą prostytutką jest na swój rachunek,na niczyj inny,więc co najwyżej krzywdę robi sobie. No i ten znajomy powiedział,żeby policja prędzej zajęła się prawdziwymi pedofilami molestującymi i gwałcącymi MAŁE dzieci,a nie robiła aferę z ujęcia chłopa wyrywającego chętną 14-latkę na czacie. Żeby nie było,oczywiście uważam to i tak za jakąś dewiację,w końcu to jednak dziecko,ale... rzeczywiście, prowokacja byłaby dużo bardziej spektakularna i ..no nie wiem... bardziej zasadna,gdyby złapali jakiegoś zboczeńca filującego na kilkulatki.. No nie wiem,co myślicie? Może ja się mylę,może to ja źle myślę?

Gość gość
21:35 z tymi czternastolatkami to często racja-sama pracuję z babką której córka URODZIŁA w tym wieku , tatuś też nieletni a ona jako babcia wzięła roczny urlop i zajęła sie dzieckiem:-O można dyskutować o tzw wychowaniu czy uświadomieniu seksualnym ale czasem realia rozmijają się z teorią bo w przypadku o którym mówię rodzina była normalna nie jakaś patologia ,córka niby dopilnowana i wychowywana a nie "hodowana" ale ...gdzieś tam hormony pannie zabuzowały i tyle

Gość gość
brawo pisowce, osiągnieliście cel, dla 500+ należy się rozmnażać