Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją na tym świecie choć jedna kobieta która nie wymaga modela z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
gość dziś w jakim wieku jesteś że nie masz chorych oczekiwań bo to ważne? serio nie oczekujesz modela? jakiego faceta chcesz, interesuje? jaki ma szanse u ciebie?

Gość gość
gość dziś Mam 22 lata. Szansę ma u mnie facet odpowiedzialny, wierny, z zainteresowaniami, myslacy w sposb zyciowy, umiejacy porozmawiac, opanowany. Bylam w zwiazku z kims kto nie byl modelem, wiec nie jest tylko tak, ze pisze.

Gość gość
gość dziś aha a skąd jesteś? że można takie perełki spotkać?

Gość gość
przestań bredzić człowieku.ilu modeli i ile modelek widujesz na ulicach?jakoś sami przeciętni ludzie chodzą , a ty wymyślasz.

Gość gość
dziś Myślę, że nie jestem jedyna. Trzeba dać ludziom szanse, poznać lepiej a dopiero potem ocenić. Fakt, dużo jest ludzi, dla których te wartości nie są ważne, ale nie przesadzajmy, są też inni :)

Gość gość
gość dziś Ja co chwile widzę z modelami wysoki, brunet z ciemną karnacją włoskami do góry. Mieszkam na południu.

Gość gość
gość dziś na portalach randkowych, czatach tez wymagają to jakieś chore więc sie pytam czy istnieją kobiety które nie wymagają niewiarygodnie przystojnego, idealnego faceta z wyglądu? Bo ja z powodu chorych oczekiwań nigdy w związku nie byłem!

Gość gość
Autorze, trafiales na niewlasciwe osoby. Musisz probowac dalej. Nie wszystko mozemy miec od razu, musisz zmienic swoje myslenie. Ile masz tak, a propo lat?

Gość gość
27 staram się o dziewczynę od 15 roku życia

Gość gość
Piękno to pojęcie względne. Co się komuś podoba, może się drugiemu nie podobać. A w jaki sposób probowales szukac? Przez internet tylko? Byłes w zwiazku? Trafiles na kogoś kto potraktował Cię w podły sposób, dlatego masz takie spojrzenie?

Gość gość
gość dziś Nigdy nie byłem w związku bo zawsze się kleiły do tych najprzystojniejszych, najładniejszych mężczyzn zawsze mówiły przystojniak albo wolą zostać same. Tak zdarzyło się że zostałem potraktowany troche chamsko.

Gość gość
Starałem się w internecie i w realu :)

Gość gość
gość dziś Problem w tym, że słyszałem zawsze ten sam typ ideału brunet z ciemną karnacją, wyrzeźbiony, piekny uśmiech z włoskami do góry. Moja siostra też miała i ma taki gust nawet się związała z facetem który przypomina modela i takiego oczekiwała!

Gość gość
Jedynie do znajomości może chciały ale nic więcej olewały mnie na każdym kroku. Zmieniam się cały czas nawet z wyglądu, jestem bardzo zadbany, nie mam defektów na twarzy.

Gość gość
gość dziś Od razu jak widziała w telewizji bruneta z ciemną karnacja, wyrzeźbionego to już sie podniecała i pytała czy nie zdobędę dla niej numer telefonu do tego gościa! Więc sami rozumiecie jak się słyszy co chwile, widzi z jakimi gościami panny idą to można mieć kompleksy i być bezradny.

Gość gość
Dlatego nie podrywał kobiet bo od razu widzę, że panna musi mieć chore oczekiwania wobec mnie!

Gość gość
ale to jest tak, jak z facetami...slinią się na widok pieknej, zgrabnej laski a za zony wybierają szare myszki. Kobiety nie myślą inaczej, można popatrzeć na fajne ciacho, ale wybierajac partnera do życia kierujemy się innymi kategoriami.

Gość gość
podrywam kobiet

Gość gość
gość dziś Problem w tym, że takich meżczyzn wybierają do związku! i takich oczekują! zauważyłem, że w ogóle nie patrzą na charakter tylko liczy się wygląd i nic po za tym.

Gość gość
Tak, muzułmanki które nic nie mają do powiedzenia, ale mąż musi być bogaty w takim przpadku ;)

Gość gość
przystojniak/model albo wole zostać sama!

Gość gość
Tak, muzułmanki które nic nie mają do powiedzenia, ale mąż musi być bogaty w takim przpadku ;)

Gość gość
gość dziś Z kobietami jest tak że wybierają tylko tych najprzystojniejszych/najładniejszych facetów do związku.