Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może być?

Polecane posty

Gość gość

Witam Was ciepło, piszę ponieważ całkiem nie wiem co robić. Miesiączkę powinnam dostać 17.09, do dziś jej nie ma. Wykonałam 3 testy ciążowe -wszystkie negatywne. Dodam, że 17.09 byłam u ginekologa na badaniu, z powodu bardzo wielkich boleści brzucha. Endometrium -14,1mm. Nic więcej lekarz nie widział.. trafiłam do szpitala tydzień wcześniej 11.09 z tymi bólami -jeden jajnik był powiekszony, dostawałam antybiotyk. Czy jednak to może być ciąża czy coś innego? Trochę się obawiam, że biorę leki a może jednak noszę w sobie nowe życie.. poszła bym na betę albo do ginekologa, ale niestety w tym tygodniu nie mam takiej możliwości. Dodam jeszcze, że brzuch przestał mnie boleć wczoraj, temp 37 ale mam dodatkowo jakaś paskudna infekcje :/ dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam

Gość gość
To może być wszystko.. Może nie pękają Ci pęcherzyki albo coś innego Jaka infekcja?

Gość gość
Może endometrioza? Przy tym bardzo boli brzuch, miesiączki mogą się spóźniac dużo i nie jest tak łatwo z diagnoza.

Gość gość
Dzięki za taki odzew. Przez ostatnie 3 miesiące pomiędzy miesiączka miałam plamienia w owulacje, a w tym miesiącu żadnych plamień., myślałam że wszystko wróciło do normy. Lekarz u którego byłam też mówił o endometriozie.. gdybym nie współżyla, nie zastanawiałabym się nad tym, ale teraz, gdy okres się spóźnia.. różnie myślę.. mam dym stresów, nieprzespane noce, ale nigdy mi się aż tyle nie spózniał.. czy lekarz mógł zobaczyć coś na usg w dniu spodziewanej @?

Gość gość
A infekcja, typowe przeziębienie, katar kaszel

Gość gość
Zdaniem lekarza macica była czysta.. i nie wiem co o tym sądzic, wiem że miał bardzo dobre usg ..Ale czy to wystarczy aby tak wcześnie wykryć ciążę..

Gość gość
Nie nastawiaj się na ciążę. Dla pewności idź na badanie krwi beta hcg- ok.30zł kosztuje. Wynik większy niż 5 oznacza ciążę.