Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Hybryda, co ona mi zrobi艂a???

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

3 tygodnie temu 1 raz w 偶yciu zrobi艂am hybryd臋 u kosmetyczki - kosmetyczka cudowna, wszystko higieniczne, cena stosunkowo wysoka, ale warto by艂o - nie znam si臋 na tym, nie znam si臋 na produktach, ale pi臋knie zrobiona paznokcie trzyma艂y si臋 bite 3 tygodnie, ale oczywi艣cie odrost, trzeba zrobi膰 zn贸w. Um贸wi艂am si臋, niestety - kosmetyczka dzwoni, 偶e w szpitalu, a ja jutro mam wa偶ne spotkania, nie ma mowy, aby mie膰 odrost. Posz艂am na szybko gdzie艣 indziej i tu si臋 zaczyna... NIE ZNAM SI臉, NAPRAWD臉 NIE. Dlatego pytam Was, czy to by艂o ok: Po 1. hybryda zosta艂a spi艂owana pilnikiem. 呕adnego acetonu, w og贸le nic, tylko od razu na sucho pilnik i jechane, a potem wyg艂adzenie i tyle. Cz to jest ok? Potem byle jakie odsuni臋cie sk贸rek (moja pierwsza kosmetyczna odsuwa艂a, a gdzie trzeba by艂o podci臋艂a lekko, aby si臋 hybryda trzyma艂a - tak m贸wi艂a). Kilkukrotnie nak艂ada艂a lakier, bo czubki paznokci by艂y przezroczyste, jakby si臋 nie chcia艂o nak艂ada膰, ale to nic nie da艂o, jak wysz艂am, to zobaczy艂am, 偶e te czubki s膮 dalej przezroczyste, jakby niedomalowane, ok 0,5 mm na czubku, wygl膮da tak, jakby si臋 艣ciera艂y, a 艣wie偶o zrobione:/ I na ok 3 paznokciach przy sk贸rkach lakier jest na sk贸rce lekko i generalnie ze 2 s膮 niedbale zrobione, jakbym sama malowa艂a - poprzednio nic takiego nie mia艂o miejsca!! Og贸lnie - moja pierwsza kosmetyczna da艂a mi na sta艂e pilnik, kt贸rym pi艂owala moje paznokcie i wszystko by艂o czyste itp. - tutaj - ju偶 w trakcie robienia zacz臋艂am si臋 przygl膮da膰 - wszystko jakby u偶ywane ju偶 wcze艣niej, pilniki, polerki - wszystko. Wysz艂am zniesmaczona, ale niepewna, dopiero teraz w domu to wszystko do mnie dociera. Ale mo偶e przesadzam... Zap艂aci艂am 20 pln mnie, ale co mi po tym? Mam to gdzie艣, wol臋 zap艂aci膰 wi臋cej... Napiszcie prosz臋, czy nie przesadzam?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To znaczy - ta dzisiejsza kilkukrotnie nak艂ada艂a lakier, bo nie chcia艂 pokry膰 czubk贸w (co zosta艂o do teraz), bo przeczyta艂am co napisa艂am i widz臋, 偶e wysz艂o jakby poprzednia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kurwa, chcia艂abym mie膰 takie problemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to wsp贸艂czuj臋, je艣li masz wi臋ksze, zdziwisz si臋, ale i ja mam wi臋ksze, dlatego pewnie takie ma艂e g贸w... mnie tak os艂abiaj膮, z wi臋kszymi nie mam szans walczy膰. I tyle.

Udost臋pnij ten post