Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutna znerwicowana samotna

Polecane posty

Gość gość
dziś mnie ta samotnosc przytlacza tak ze nie mam checi do zycia, chodze do pracy bo za darmo dzis nic nie ma, jak wracam do domu nie mam checi na nic,nic mi sie nie chce, moglabym sie polozyc spac i juz wiecej nie obudzic, bo na co takie zycie...

Gość gość
Kobitki, szczerze wam współczuję. Czasem tak jest że nic się w życiu nie układa, a człowiek nabiera jakichś irracjonalnych lęków, chodzi załamany. Za bardzo nie pomogę, sam miałem lęki, że do niczego się nie nadaję, że żadna mnie nie zechce i nie jestem nic wart. U mnie było tak że po załamaniu znalazłem robotę, może niespecjalną z początku, ale ciężką pracą zrobiłem kilka kroków naprzód i obecnie nie jest źle. Co do związków to nadal nic, jeszcze brakuje mi troszkę odwagi by zagadywać, ale pracuję nad tym. Także odwagi życzę i uszy do góry :) gość wczoraj mnie też samotność przytłacza , ale pomyśl, z każdym dniem bliżej końca, problem rozwiąże się tak czy siak :)

Gość gość
:( nie mam z kim pogadac nawet...

Gość gość
dziś czasem tak sobie myslalam, ze z kazdym dniem blizej do tego lepszego "zycia, ale lata mijaja i nic sie nie zmienia na lepsze, wrecz przeciwnie na gorsze :( i jak tu sie cieszyc...

Gość gość
nie musisz wybierać tych 2 propozycji z urzędu pracy , możesz tam wybrać kurs zawodowy na obsługę kas fiskalnych i po ukończeniu zatrudnić się w jakimś markecie.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej