Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ja od modeli chciałbym mieć dziewczynę bo sobie już nie radze

Polecane posty

Gość gość

Tyle lat sam to już przesada

Gość gość
Tylko czego chcesz? Przeciez nikt z forum nie przyprowadzi ci dziewczyny. Pogadaj z rodzina, moze ktos ma samotna kuzynke czy kolezanke i cie umowi.

Gość gość
może mi pomożecie znaleźć normalną dziewczynę

Gość gość
Pomóżcie mi bo już nie wytrzymam. Nie wiem co jest grane. Walę ko konia trzeci kwadrans i nie mogę strzelić. Muszę zagościć w jakiejś tzipce bo będzie bida. Dawać mi tu namiary na jakąś chetną sucz!

Gość gość
gość dziś spadaj podszywaczu nie patrze na kobiete żeby ją zaliczyć tylko brakuje mi bliskości, spacerów, podróży razem ze sobą, buziaków, fajnie i miło spędzać czas

Gość gość
Kurfa dziwne.Temat mi się nie wkleja. Więc napiszę pewien bardzo wartościowy cytat właśnie stamtąd- " Gdybym miał wybierać czy sztuczna czy naturalna - oczywiście, że sztuczna! Gdy kupowałem swoją Viki jeszcze jako dwudziestoletni młokos, sam byłem sceptycznie nastawiony do tego pomysłu, który podsunął mi kolega ****ający wówczas swoją sztuczną przyjaciółkę. Jednak dziś, po 12 latach bzykania Viki, która okazała się nadzwyczaj solidnym wyrobem (w końcu jest made in Germany) uważam, że tylko sztuczne! Tak, jak pisali poprzednicy - nie marudzi, nie chce pieniędzy, nie boli jej głowa, nie miesiączkuje i jest zawsze gotowa, a jak posmaruję ją żelem to i wilgotna! I można ją też zdradzać, nie ukrywam, że posiadam również pełnowymiarową, wspaniałą gumową lalę którą zakupiłem 2 lata temu...to są moje dwie Panie których nie zamienię na żadne żywe a gdy się rozpadną to po prostu kupię nowe".

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
27 lat :(

Gość gość
I jeszcze jeden cytat.....genialny! :classic_cool: "Sztuczna peepa wibruję i pulsuje.......są też zestawy-wagina i anus.Bywają nawet kompletnie wymodelowane torsy kobiet a więc pupa,wagina oraz piersi. Czegóż trzeba więcej? Wielu twierdzi że aby zakupić cos takeigo w wersji rownie atrakcyjnej co realistycznej trzeba sie wykosztowac...ale nie ma co do jednej sprawy najmniejszych watpliwosci- taki zakup to inwestycja jaka sie zwraca. Podliczmy oszczednosci-nie musimy zabierac takiego cuda ani do kina ani do zadnego klubu....na wyjazdach nie marudzi i nie ma wymagan....oszczedzamy tez na prezentach...tandetnych kolacjach przy swiecach....nie bedzie tez aewantur. Wchodzimy kiedy chcemy i jak chcemy...przy tym ryzyko zainfekowania zarazkami zredukowane jest do zera!"

Gość gość
Do autora tematu-idź do najbliższego seksszopu i kup se sztuczną lale albo dziurkę....na resztę lej ciepłym i szerokim strumieniem! Pamiętaj-Tylko sztuczne doopy są prawdziwe a prawdziwe są beznadziejnie sztuczne! :classic_cool:

Gość gość
To i tak jestes ode mnie mlodszy, ja ponad 30 a nigdy w zwiazku nie bylam, to dopiero masakra. Spoko jak bedziesz w moim wieku to odpuscisz sobie.

Gość gość
gość dziś Nie odpuszczę sobie nawet po 30stce. A ty dlaczego nigdy w związku nie byłaś?

Gość gość
Pewnie i moze bym kogos miala ale jestem dziwna, moge pogadac jak z kolega ale kiedy juz cos wiecej mialo by byc to wycofuje sie, nie lubie dotyku, generalnie brzydze sie ciala facetow i nie jestem lesba. Po prostu jestem inna.