Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

selfie ryj do oceny fota

Polecane posty

Gość gość
Ty a co tam pisze co żeś se na tym ryju przykleil ?

Sorry za pismo prawa reka nie umiem pisac a lewa reka tez. Tam jest napisane wredny małpiszon <3 <3 😘

Zrobie wszystko by sie spotkac z Malpiszonem, przestane palic, przestane ogladac gole baby i dziewczyny w internecie, a jak bedzie trzeba to pobiegne do polski z buta 😘

Gość gość
hehehehe to jest ten lamus p********y co mu gry nie chodzą? :D heheh beka z lamusa, wraz z ryjem imieniem i nazwiskiem lecisz na forum informatyczne, jako lamer z uk :) hihihih

Jakie gry mi nie chodza? :) Mmm Paulinka, drugi raz sie taka Paulinka nie przytrafia, oj nie... :)

Gość gość
tak, to filipek, ostatnio płakał że mu diablo 2 na win 10 nie chodzi, boże jakim łbem trzeba być żeby nie umieć gry odpalić? a pozuje na wielkiego pro gejmera :D

Zacznijmy od tego, jakim trzeba byc tepakiem zeby korzystac z win 10 i jeszcze sie tym podniecac... :O

Gość gość
beka z frajera, chyba go wrzucę na wiochę :)

Gość gość
a może tego jełopa poprostu nie stać na oryginalne oprogramowanie i sapie się że mu nie działa, zobaczcie jak on pisze przeciez on chyba nawet zawodówki nie skończył, ma bardzo niskie iq ten filip więc może nie umie obsługiwać porządnego systemu i sprzętu

gadasz tak jakby mnie to obchodzilo, a i frajer to ty jestes, jak to sie sklada ze ja nie korzystam z windowsa 10 i nie mam do ludzi ktorzy z niego korzystaja problemu, a wy korzystacie z windowsa 10 i macie problem do kazdego ktory korzysta z czegos innego niz ten trojan, wypi3rdalaj kvrwiu roznosic smrod gdzie indziej.

Oryginalne oprogramowanie, windows 10 porzadny system, no zaraz pi3rdolne, dzieki za darmowy kabaert kvrwo xD

Gość gość
no widze właśnie że typ nie ogarnia w ogóle co pisze, chyba jest troche cofnięty w rozwoju to może dlatego, on bełkocze więc może tak być

Tak sie sklada, ze na linuxie wszystko jest oryginalnym oprogramowaniem, a to nie ja powtarzam ciagly rytual sciagania muzyki i filmow z neta tak jak biedaki waszego pokroju :). Windowsowcy to kolejna plaga tej planety.

Gość gość
Hah jak Windows 10 był darmowy jakiś czas temu nawet dla piratów ;D

Ale tak to jest, jak ktos ma podjare bo odpala gry z systemu innego, niz ten na ktory zostala ta gra napisana, i sie uwaza za niewiadomo jakiego boga, ciesze sie ze przynajmniej mnie microsoft na hajsie nie j3bie, tak jak was :).

cofniety w rozwoju, nie masz zadnego prawa mnie tak nazywac niedorozwoju, to nei ja korzystam z windowsa 10.