Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wobec jakich kobiet mężczyźni sa ulegli?

Polecane posty

Gość gość

tak sie zastanawiam , bo często mężczyźni wyreczaja mnie w wielu rzeczach,sa mili,godza sie na wszystko...kiedy mowie zrob to-robi w sekundzie.. czasami mówią chodźmy tu albo zróbmy to a ja na to"lepiej tam bo(..coś tam )" podaje nawet bezsensowny powód a oni przytakuja i zgadzaja się na wszystko... są mili, komplementuja... czekaja na moj ruch. tzn jeśli chodzi o kontakt to zabiegaja ale np w seksie to tak jakby czekali na moja inicjatywe. albo w codziennych sytuacjach... jakbym ja miala decydowac kiedy i co chce. a najlepsze jest to, że nie jestem hetera. .. tylko delikatna kobieta choć nie dam sobie w kasze dmuchać,jak to się mówi. dlaczego tak jest?

Gość gość
starczy ze jesteś pewna siebie nie musisz być hetera..tylko znać swoją wartość,muszą widzieć w Tobie kobietę która wie czego chce ale jednocześnie nie zaburza tym swojej kobiecości, delikatności, wrażliwości..wszystko wyważone musi być by nie przedobrzyc..

Gość gość
Dokladnie takiej kobiety chcemy i nie jestesmy ulegli tylko masz olobowosc kobiety ktora jest idealna dla wiekszosci oczywiscie a nie calosci. Taka kobieta jak ty nie bedzie wiazala sie z dupkoem wiec nie zostanie samotna matka a jak jeszcze sie szanujesz czyli nie puszczasz to to pod seksualnym wzgledem jestes prawie ideal. Dodatkowo jak jestes mila to odplacamy tym samym.

Gość gośćmen
Mężczyźni albo są ulegli, albo nie, to cecha charakteru. Kobieta nie ma na to wpływu.

Gość gość
Coś w tym jest... Wiem czego nie chce i potrafie to odciac od siebie. Nie wiąże się z dupkiem tylko po to by nie być sama. Szukam wartościowego mężczyzny i często mężczyźni pokazują mi sie właśnie z tej strony. Gdy zrywam kontakt nie robia scen, nie mowia przykrych slow a kolezanki czesto tak maja. Tak jakby dawali mi ostatnie słowo we wszystkim i nie obrazali się o to. Może i to zalezy od osobowości a nie od kobiety ale zauwazylam ze i ci maczo robia się trochę inni, miekna przy mnie.

Gość gość
Dokladnie takiej kobiety chcemy i nie jestesmy ulegli tylko masz olobowosc kobiety ktora jest idealna dla wiekszosci oczywiscie a nie calosci x przecież faceci nie patrzą na charakter--byleby nie byla jakaś lewa, żeby dawała albo byla ladna i tyle

Gość gość
Świetny temat. Mężczyźni piszcie ;) Autorko chyba jesteś moją wirtualną siostrą, bo ja jestem wręcz identyczna i mam dokładnie takie same obserwacje :)

Gość prawikzewsi
Myślę że chcą się tobą zaopiekować i przy tobie czują się męscy chociaż zaznaczam że to tylko jedna z opcji.

Gość gość
zaopiekować i pozwalają na wszystko nawet jeśli autorka coś zrobi zle? marna ta opieka prawikzewsi