Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wsciekla na meza bo utrzymuje on swoja 21 letnia corke

Polecane posty

Gość gość
Nie masz zbyt dobrych relacji z córką męża? Dlaczego? Zanim cię poznał miał swoje życie, udane bądź nie ale było ono częścią jego samego, zwłaszcza córka. Obojętne jak miał się do swojej ex ale z córką rozwodu nie wziął, nadal ją kocha i martwi się o nią, zwłaszcza że urodziła mu wnuka którego zapewne równie mocno kocha bo to jego geny i jest dzięki temu dziadkiem. Spróbuj delikatnie z nim pogadać jeżeli temat cię dręczy ale i tak wyjdziesz na tą która ma coś przeciw jego córce. Skoro mąż dobrze zarabia a ty nie odczujesz braku pieniędzy to daj sobie spokój, uśpij swoję czujność i zawiść i daj ludziom żyć . Ja osobiście nigdy nie pozwoliłabym swojemu mężowi się wtrąca w to czy pomagam finansowo mojemu synowi czy córce z poprzedniego małżeństwa. Jeżeli tylko obecna rodzina na tym nie cierpi to nie ma co się wtrącać.

Gość gość
Skoro tak u was zamoznie to w czym problem? :P nowa d******* ty ma kompleksy?

Gość gość
Przecież nie finansuje kochanki swojej, tylko własną i pewnie jedyną cókę! Twoja chciwość nie ma granic! Nie dość, że zwyczajnie i normalnie według ciebie rozwaliłaś rodzinę ...... pewnie kasa ci sie tak bardzo spodobała, to jeszcze chciałabyś mieć wszystko dla siebie! Córka to córka, to jego krew, a ty możesz być jedną z wielu, albo już niedługo jego byłą! Zapamiętaj sobie to i wbij sobie do głowy, że to jego pieniądze, a nie twoje!!!