Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mid

Musia i Piraci z Karaibów ;)

Polecane posty

Gość gość
fak ju tempa dzido!!

Gość gość mid
Wadi, wklej to dobrze 😭

Gość gość
👄 dla Eve i Muszki miedzy uda

Gość gość
Evo Ty jesteś nauczycielką ?

Gość gość
jeśli jest to oby nie zajmowała się edukacją seksualną

Gość gość mid
09:08 I znów będzie, że przyjmuję tylko w polik ;) Wadi, co do rozpasanej młodzieży to nie wiem, ale tu jest więcej forumowiczek, których aktywność na co dzień niewiele ma wspólnego z rozpasaną seksualnością, więc zupełnie nie wiem, czemu to ja personalnie przeszkadzam ;) Przecież nie zagrażam :P Zresztą komu i czym? (jakby tu zawołać, to się echo rozniesie) ;) x Buziaczki 😘 😘 😘 :)

Gość musia ś
Midi słodko, 😘 ale niestety ani wczoraj ani dzisiaj misię nie otwiera. Miłego dnia porozrabiajcie;)

Gość musia ś
Hehe . Dobre, dzięki Wad:D ciekawe. Co cynik na to ;) Pewnie się nie zgodzi;) a wiecie co? W życiu realnym wydaje mi się, że jestem bardziej taktowna i zwykle przyjmuję wszystko dość podobnie do cizi. Znaczy jestem łagodniejsza i lepiej wychowana. Tzn byłam zanim kafeteria nie uwolniła ze mnie demona ;) no i w sumie tak też jest okej, dla mnie przynajmniej :p Spadam nie będzie mnie dzisiaj. Buziaki Aha Angie i Brad się rozwodza, a Agata Duda posyła caluski w NYC skandujacej Polonii do prezydenta " marionetka" ach te nasze rodzime gwiazdy i aferzysci;) prawie jak Hollywood. Pa

Gość gośćmuszka ś
Okazuje się, że chyba może nie być wolny 😭 http://www.pudelek.pl/artykul/98168/kochanka_brada_pitta_jest_w_ciazy_zdjecia/ x Podobno do tej pory Angie i Brad przymykali oko na one night stand, ale ciąza innej mogła ją rozwścieczyć, dlatego będzie wojna o dzieci. No bo skoro zrobił innej (jeśli zrobił) to ich wspólnych nie będzie miał. No tak, kobieca wściekłość i mściwość. Ciekawe, czy to prawda 😭 I tak oto powróciłam na łono pudla :P x Wad, co do Twoich słów to żadna z mnie bohaterka, dobrze wiesz. To tylko net. :)

Gość gość mid
Jestem przywiązana do mojego tematu o literaturze jako pierwszego takiego, który po ostrej walce ze sobą założyłam jako moherowa nauczycielka z rumieńcami 😭 Na pewno podbiję, ale to może z nicka, a dziś tutaj :P x Musiu, może to Cię troszkę pocieszy, że podobno Brad ma na przykład dziwne zwyczaje higieniczne (nie myje się, tylko naciera czymś tam), więc rzekomo pośmierduje :P Myślę, że to powinno wystarczyć za powód, żeby aż tak nie lać łezek :classic_cool:

Gość gość mid
"Wad, co do Twoich słów to żadna z mnie bohaterka, dobrze wiesz. To tylko net. usmiech.gif" x O nie, Muszko. Jeśli net jest jakimś tam przekrojem społeczeństwa, to 99% nie stać nawet na to, by być "bohatyrem" w necie i się nickiem podpisać pod opinią (bo przecież nie nazwiskiem) :) Także możesz z dumą wypiąć pierś :classic_cool:

Gość musia ś
Musiu, może to Cię troszkę pocieszy, że podobno Brad ma na przykład dziwne zwyczaje higieniczne (nie myje się, tylko naciera czymś tam), więc rzekomo pośmierduje x Boże chroń Królową 😭 Król jest nagi 😭 Ideał "poległ" (skoro wszyscy w tym kraju używają bez skrępowania tego słowa, to nie użyję :legł w gruzach" :P ), bo ja jestem bardzo wrażliwa na zapachy :( x Wadi, myślę że może on nawet nie do końca chciał sie z nią rozstawać, jeśli mój tok rozumowania oparty na plotkach jest właściwy :P Po prostu wkurzyła się i wniosła pozew, skoro nie chciał się zgodzić na kolejne adopcje, a tu mu tak jakoś wyszło na boku kolejne dzidzi ;) Ech, będę Was informować na bieżąco w tej emocjonującej sprawie 😭

Gość gość mid
Musiu, następny mój temat będzie brzmiał: "Powrót na łono pudla" :P Często jesteś moja inspiracją :classic_cool: Lubię wąchać mężczyzn, ale świeżych albo świeżo spoconych :P

Gość musia ś
Zatem mianuję się Twoją Muzą, ach co tam, jak rozpocząć dzień to skromnie :D Nie dopowiem, że Muzą Groteski :P x Też lubię wąchać świeży potek i w ogóle wkładać nos pod pachę ((:classic_cool: ))

Gość muszkaś
Marion zdementowała, że jest z Bradem w ciąży. Jest jednak w ciąży ze swoim mężem :( :P

Gość musia ś
No właśnie, starsze panie są nieźle zorientowane w showbiznesie :D A skomentowała też bardzo postępowo :)

Gość muszkaś
Może i faktycznie, mój nick nawiązuje do moich upodobań :classic_cool: Teraz ja i Mid możemy śmiało założyć serię tematów, o-fe- tyszu wąchania spoconego samca :classic_cool: W sumie mogłabym z ochotą wąchać mojego samca o każdej porze dnia i nocy :classic_cool:

Gość musia ś
No widzę, że starasz się z pchankiem. Chyba Ci zależy na mnie, co?

Gość musia ś
O, jak to napisałam to przestała pchać :D 😭

Gość musia ś
Idę sobie zrobić herbatkę z cytrynką i miodkiem. Jest zimno, za zimno, nie chcę jesieni, chcę lato :( Dopóki nie odwołam :(

Gość gość
Pani starsza po prostu znająca życie ;)Mogłabym napisać, że znów dziś właśnie byłam spocona, ale już się boję :( :classic_cool:

Gość gość
Wadi, Ty to umiesz zobrazować sprawę :D :classic_cool:My z Muszką już wcześniej rozmawiałyśmy o tym nieszczęsnym fetyszu oraz wątkach pokrewnych, skutkowało to dowaleniem się, norma :) Ale w sumie nie ma o czym mówić, a żreć trzeba dawać ;)xTy mokra, ja spocona... hmm... :classic_cool: Można by to wykorzystać :P

Gość gość
Wadi! :DJesteś winna częstego uśmiechania mnie 😘 :)Oddalam się chwilowo, celem jeszcze doprowadzenia się do ładu (zaparzenie herbatki też mam w planie) :classic_cool:

Gość musiaś
A propos zapachów:Teraz dopiero czuję, że mój pies wytarzał się dzisiaj chyba w jakichś szczątkach ryb :O Ten zapach nie jest przyjemny :O Nie będzie dzisiaj spanka razem w łóżeczku z panią :O

Gość muszkaś
Znowu trafiłam na pchanie. Wad, co to za brodacze :D

Gość muszkaś
Mid, przy okazji doprowadź mnie, skoro już idziesz się doprowadzać ;)

Gość musia ś
Poszły sobie, to i ja idę. Dobranoc :)

Gość gość mid
Muszko, doprowadziłam Cię, poczułaś? :P ;) Powinnaś, skoro Cię doprowadziłam :classic_cool: Dziś mogę nie mieć za dużo czasu, ale kto wie :) Na tym temacie już nie ma sensu pisać. 😘 😘 😘