Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 latka urodziła dziecka, ale 18 latka urodziła już 4 dziecko! JAK? OMG!

Polecane posty

Gość gość

myślałam, że takie rzeczy się nie dzieją! dobra, 12 latka, której mi żal mogła być ofiarą gwałtu, wykorzystania seksualnego przez 29latka :( dramat! ale jakim cudem 18 latka rodzi 4 dziecko?! a 17 latka ma już 3?!!! no qrwa! to jest patologia do kwadratu! Jak kto możliwe, że taka młodociana rodzi kolejne dziecko i nikt nie reaguje? Sąd, kurator, rodzice, wychowawcy?!! przecież to rodzą Polki a nie cyganki, do których nikt sie nie przyczepi! może ktoś to wyjaśnić? tu jest link z tabelką o rodzących młodocianych, która mnie zszokowała http://www.tvn24.pl/krakow,50/kielce-12-latka-urodzila-dziecko-29-latkiem-zajmuje-sie-prokuratura,677680.html

Gość gość
18 l. i czwarty dzieciak, to chyba jakaś prostytutka albo cichodajka żeby nie powiedzieć galerianka bez mózgu :O

Gość Piom
Ta 12-latka to Cyganka. A 18-latka jest dorosła więc nikt się nie przyczepi.

Gość gość
Ale nie byla dorosla kiedy rodzila pierwsze dziecko.wtedy ktos powinien byl sie przyczepic.

Gość gość
Polskie władze przymykają oczy na "inne obyczaje ' Romów :O

Gość gość
brawo pisowce za 500+, patologia się rozmnaża, i teraz zapieprzajcie na te 500+, także zabrać pisowcem 500+ i połowę ich wynagrodzenia celem zaspokojenia finansowo patologię