Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwzsy raz

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo wąska,mam problemy z włożeniem tamponu do pochwy. Jakie cwiczenia uprawiać aby nie było problemu z pierwszym razem,a ten czeka mnie teraz.Mam 25 lat.

Gość gość
Są specjalne rozszerzacze pochwy. Może one Ci pomogą?

Gość gość
dokładnie, chodzi mi o coś takiego. wydaje mi się że w niektórych schorzeniach są zbawienne.

Gość gość
Tez tak mialam. Tampona nie dalo sie wsadzic za zadne skarby. Pierwszy raz a wlasciwie razy byly na raty bo bolalo i nie dalo sie wsadzic czlonka. Takze nawet nie wiem kiedy stracilam blone dziewicza na dobra sprawe. To byl moj pierwszy chlopak bylismy ze soba od 5 miesiecy. Aktualnie jestesmy malzenstwem ;-) Wspominamy to z usmiechem.

Gość gość
Dobry wycior do komina jest o.k.

Gość gość
To przypomina mi moj pierwszy raz (przed wieloma laty, z chlopakiem ktorego kochalam, po dluzszej znajomosci). Wracajac teraz do tych wspomnien uwazam, ze oboje mielibysmy o wiele wiecej przyjemnosci, a ja o wiele mniej bolu, gdyby ta "procedura" odbyla sie w formie intensywnych pieszczot / masazu z uzyciem nasmarowanego wibratora odpowiedniej wielkosci (na pewno nie XXL). Wlasciwa pozycja, rozluznienie, zdecydowane i swiadome, ale zdecydowane (partner, nie zwazajac na protesty, ty trzymasz rece za glowa lub na biuscie))wprowadzenie wibratora w trakcie masazu tego i owego - i juz po bolu i po strachu.

Gość gość
jakim strachu? , bac sie kachac z facetem , piszecie tak o tym jakby to bylo jakies straszne cierpienie , i bol , p****alo was chyba , jak dwoje ludzi chce sie kochac to to robi i wszystko jest ok ,a nie podchodzi do tego jak do tortur , a jak tak sie boisz to odpusc sobie sex