Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Racja :) x Pozdrawiam 🖐️

Moja swieza, wymarzona Paulinka jest najwieksza puszczalska niedziewica na tej planecie, i chetnie sie z nia ozenie 😘

Gość Michał121212
Cynik kiedy dotrze do ciebie schizofreniku, ze ty ja sobie wymysliles? Swoja droga, ile razy cie juz angole pobily za naradowosc?

Gość gość
Quagmire dziś x Jeśli obok Ciebie stanie przystojniejszy to takiej puszczalskiej żonie bedzie ślina ciekła na lepszego od Ciebie... x Bo ona nie nauczyła się w młodości powściągać swoich pożądliwości... więc zdrady niepotrzebne potem i rozwody i cierpienia przyszłych ewenyualnych dzieci x Tak samo jest z mężczyzną. Jak nie umie się powściągnąć to kiszka. I kolejny rozwód i rozpad malzenstwa. x pozdrawiam 🖐️

Problem jest taki, ze madrzejszego i przystojniejszego ode mnie to nie ma na tej planecie, czuje ze jestem w smietance intelektualnej jak i wygladowej na szczycie piramidy, w razie zagrozenia to nie ja pierwszy gine. ;) Michał121212 dziś Cynik kiedy dotrze do ciebie schizofreniku, ze ty ja sobie wymysliles? Swoja droga, ile razy cie juz angole pobily za naradowosc? x Zajrzyj sobie na profil wredny małpiszon i niech do ciebie dotrze ze sobie nikogo nie wymyslilem, pedale.

Gość gość
Moja zona byla dziewica. W noc poslubna kwiczala z bolu jak jej blone przebijalem. Niesamowite doznanie. Polecam. Tylko dziewica jest cos warta. Dziwke mozna wy hedozyc i jeb na śmietnik.

Mnie akurat zaden angol nie ma prawa nawet tknac, bo ja dla tych angoli grywam na perkusji w pubach ze znajomymi anglikami, i to ja dostarczam dobrych bitow dla innych angoli, a nie angol, moje rece sa warte wiecej niz twoje zycie, stad tez kiedys jak juz bede bardziej znany ubezpieczam se lapy na milion dolarow, jak se zlamie reke albo strace reke, to nie zostaje na lodzie.

Moja zona byla dziewica. W noc poslubna kwiczala z bolu jak jej blone przebijalem. Niesamowite doznanie. Polecam x Bardzo nas interesuje co robiles ze swoja zona kvrwĄ w noc poslubna, wypi3rdalaj smieciu.

Gość gość
Quagmire dziś x Pycha?! Pycha niejednego zgubiła na tej planecie 🖐️ x Pamiętaj: pycha kroczy przed upadkiem

Gość gość
To po c***j czytasz ? Bo zazdroscisz smieciu. Ty mozesz liczyc jedynie na lambadziare z rozepchana picza.

Ja przynajmniej nigdy nie bede pisal, co robie ze swoja zona intymnego w internecie, bo to jest tylko nasza sprawa, wiec jak sie chwalisz ze twoja zona ci poslubila szpary tylko dlatego, ze cie poslubila, tym samym oznajmiasz ze zwyczajnie twoja zona stracila cnote z kvrwiarzem takim jak ty, a ona sama jest puszczalska szmata.

Srycha, gram na perkusji od 7 roku zycia, ktos kto chce zaczac grac pozniej, niestety nie bedzie mial tego samego co ja, bo ja mam raczki ksztalcone do grania na tym instrumencie od malego, kosci i sciegna mi inaczej pracuja, to co ty nazywasz pycha ja nazywam pewnoscia siebie, i ja nie jestem niejeden, uwierz mi, ze wiem co robie i leb na karku mam, inaczej bylbym juz w szkole w polsce albo w pracy a zamiast tego jestem w anglii i sie z was nasmiewam xD

Gość gość
No i c***j ? Pisze to anonimowo cwelowaty glabie. Piekna i madra dziewica to wartosc największa w zyciu mezczyzny. Ty tego nigdy nie doswiadczysz bo zostana ci przeorane we wszystkie strony obciagary lambadziary.

Ja chociaz nie robie ze swojej zony kvrwy, piszac w internecie jak kwiczala jak kaczka, gdy jej przebijales blone swoim miekkim flaczkiem smieciu, nie masz do siebie respektu jak i twoja zona, wiec tak naprawde twoja zona jest ciagle dziewica, tylko ze bez blony, szkoda ze jest juz przekleta, wspolczuje, bedzie sie w piekle smazyla a w miedzyczasie diabel hitler i inni beda ja g****ili na 5 spustow, bo jej maz to zwykly nieszanujacy sie smiec.

Gość gość
Twojego c***ja k****a w gebie dziamga to tak jakby zula gume. Cwel j****y zazdrosci.

Gość gość
Quagmire dziś x Nonsensy piszesz żeby zagłuszyć sumienie 🖐️

Sumienie nie istnieje xd. A co do twojej zazdrosci, to mam takie pozadanie wsrod mlodych 16 letnich dziewic, jakiego ty nigdy nie bedziesz mial, wiec zamknij morde zj3bie :D🖐️

Gość gość
Quagmire dziś x Z Twoimi poglądami pt. sumienie nie istnieje nigdy nie dowiesz się co to znaczy być dla żony w noc poślubną pierwszym i dls niej na całe życie i jej ostatnim. Zostało Ci tu tylko poszczekać i wulgaryzować w necie 🖐️

Gość Tak wlasnie
Mihau ty cioto coś sie tak tych dziewic ujebał ja mam dziecko z kobietą która jak zaszła w ciążę ze mną miała 17 lat pół roku po urodzeniu małego zaczęła sie puszczać bo wyjeżdżala do matki na weekendy kończyć szkołę zaocznie a ja w tym czasie siedzialem z dzieckiem nigdy wiecej dziewicy prawdopodobienstwo ze cie walnie w rogi jest 10 razy wyzsze niż ta co z niejednego pieca chleb jadła

Owszem dowiem sie, a ty nie jestes j3banym mojzeszem, zeby przewidywac przyszlosc smieciu, zajmij sie swoja dvpa kvrwo xD

Gość gość
Quagmire dziś x Sumienie gryzie, co ? :D To trzeba pobluzgać :D Bo na nic innego Cię nie stać. Żal.pl 🖐️

bajeczki o sumieniu to sobie gadaj swojej zonie i waszym bachorom, kiedy je wysra, takie z was katolickie smiecie, to sie pochwalcie komu ostatnio pomogliscie, bo ja codziennie komus pomagam bezinteresownie, a nie bo jak nie pomoge to pojde do piekla, katolicki narod zaj3bany, wy katolicy jestescie najbarzdiej egoistycznymi swiniami na tej planecie, gorszymi od muzlumanow.

Gość gość
Quagmire dziś x Nie przewiduję przyszłości :) Tylko Twoje poglądy pt. sumienie nie istnieje pokazują jaką drogą kroczysz i gdzie ta droga negacji sumienia i Boga Cię prowadzi. x Jeszcze możesz zmienić drogę. Póki żyjesz na ziemi. Potem będzie za późno.

Zamknij ryja ty katolicki przybledo, ja wiem do czego daze w przeciwienstwie do ciebie, oswiece cie, jesli nie istnieje zaden inny wymiar jak ten fizyczny, to idziesz do piachu kvrwo, nic nie ma po smierci, bog dal ludziom umiejetnosc samodzielnego myslenia, a ty tej umiejetnosci nie masz smieciu, jestes zwykla kanalia, co wierzy w bajeczki o mojzeszu i 10 przykazaniach, ja wole zgnic w piekle niz w niebie z jakimis nudziarzami. Zreszta pieklo jest na tej planecie ty kvrwo nedzna, rzygac mi sie chce przez takich jak ty, won do kosciola maczac paluszki w WODZIE ty zj3bie.

Gość gość
Quagmire dziś x Cieszy Twoja pomoc innym - tym, ktorym pomagasz. Z tym, że przy negacji i odrzuceniu Boga i braku Jego akceptacji to są puste słowa i puste czyny. Dobry ateista idzie do piekła. Dlaczego? Bo odrzucił Boga i nie chciał mieć z Nim nic wspolnego i dlatego poszedł z własnej woli ścieżką na zagładę w wieczne męki. Warto o tym wiedzieć. Zbawienie nie jest z uczynków ale z wiary w Jesusa.