Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Quagmire Po tych pociskach na ten plebs, jestem Twoją fanką :) kreatywności Ci nie brakuje <3

Gość gość
Ty kierwa grasz ? Chyba jak pierniesz do rytmu hahahaa bajkopisach zajebany

Ja ja akurat na ten drugi swiat odchodzic nie zamierzam, bo jestem teraz tutaj na tej planecie, i mi sie tu podoba, i fajnie byloby ja zobaczyc jak najwiecej, zamiast bredzic o zlym i dobrym :O

Oj tak, gram, i to dosc dobrze, niektorzy mowia ze jak wirtuoz ;) A mam 21 lat, a wy wolicie marnowac swoje zycie na uniwersytety i pi3rdolenei o zlym i dobrym XD

gość dziś Quagmire Po tych pociskach na ten plebs, jestem Twoją fanką usmiech.gif kreatywności Ci nie brakuje <3 x Oj dziekuje 😘

Gość gość
Wirtuoz a na kafeterii siedzisz 24h/dobe. Tu sie jebnij. :D

Gość gość
Quagmire dziś x Owszem... Bog stworzyl czlowieka na swoje podobienstwo ale nie jest autorem zła na ziemi :) x To zły wykorzystując wolną wolę pierwszych rodziców namówił ich do pierwszego grrzechu. x wiec za wszystko co zlego sie dzieje na tej planecie odpowiada zły i człowiek, który z wolnej woli wchodzi z złym w układy x Stąd wojny, choroby i cierpienia istot żyjących na ziemi x Ale dobra wiadomość jest taka,że jest po śmierci jest życie wieczne w radości i bez cierpień i kazdy urodzony człowiek na ziemi jest dziedzicicem Boga bo On nas usynowił dając nam Swojego Syna i jeśli tylko w Niego uwierzymy to On nam pomoże dojść do wieczności z Nim x Czego sobie i każdemu życzę :)

gość dziś Wirtuoz a na kafeterii siedzisz 24h/dobe. Tu sie j**nij. smiech.gifx x Jak juz chcesz mi wytykac, ze mowie nie prawde, to zaczne od tego, ze ja ogolnie siedze przy komputerze 24/7 :). Jeszcze mi chcesz cos zarzucic kvrwo? To nie bog dal mi wolnosc, a ja sam, wiec robie sobie to co chce, i nikomu nic do tego 🖐️

Gość gość
Popieram autora, dobrze pisze, mam nadzieję że będzie was codziennie uświadamiał.

Gość gość
No to wygrales zycie nolajfie przy kompie dzien ii noc a tzipe to przez ekran lizesz

Powiem ci cos, zly to akurat ty w tym wypadku jestes a nie diabel,. bo to ty bredzisz ciagle swoje smuty, do ktorych ja zwyczajnie nie mam glowy, moze w osrodkach i psychotropy bralem, ale na szczescie nie mam mozgu tak spapranego, zeby sobie wyobrazac jakiegos zlego uuuu taki zly, zydzi tez pewnie obwiniali zlego, gdy sie dusili w komorach gazowych :D🖐️ Zlego tego co jest pod ziemia, a nie w niebie XD🖐️

Co jak co, ale wole sobie lizac c1pe przez ekran 24/7 niz nie lizac c1py przez ekran i nie siedziec przy komputerze, lizanie c1py mi szczescia nie daje, wiec o czym ty bredzisz? Nie mierz innych swoja miara, ja mam inne priorytety niz tylko dziewice za zone 🖐️.

Lizanie c1py priorytet zyciowy, jak spotkam kobiete, ktorej bede mogl lizac c1pe 24/7 to jej bede lizal, bo kobiety ogolnie sa bardziej zajete praca... I chvj ci do tego baranie.

Gość gość
Quagmire dziś x Te ośtodki i psychoyropy... to wiele tłumaczy :o x bądź zdrów 🖐️

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 16 °C, wiatr płn., 10 km/h, wilgotność 66% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 64 219 (2007) Czas lokalny: środa, 13:41 Prześlij opinię Namysłów - Z Twojej historii wyszukiwania - Użyj dokładnej lokalizacji - Dowiedz się więcej

Gość gość
Ta masz priorytety pierdolic trzy po trzy na kafeterii

Wiecej te psychotropy dla mnie zrobily, niz dla ciebie kiedykolwiek zrobi jedzenie ciala baranka bozego w postaci zwyklego oplatka :D🖐️. A branie psychotropow zaszlo z przyczyn niezaleznych ode mnie, tak jak pisalem zycie mnie pokaralo, i zaden bog nie jest za to odpowiedzialny, a jesli jest, to wole czcic szatana niz tego j3banego boga, ktoremu hajsu ciagle malo, smieciu pi3rdolony.

Moj priorytet to zyc dla przyjemnosci a nie zyc po to zeby pracowac, a nabijanie sie z takich cymbalow polskich jak wy, to jest akurat niezle, mowia ze smiech to zdrowie. Wkvrwianie ludzi to moje hobby.

Gość gość
A ty to co kurwa kosmita a nie Polak ? Paychotropy ci mozg wyzarly

tak jestem kosmita nie polak, a narodowosc nic nie ma do tego, moglbym sie urodzic kazdej narodowosci, a jak widze takich polakow jak ty tutaj w anglii to sie nie przyznaje to tego, ze gadam po polsku 🖐️.

Akurat psychotropy mnie wyleczyly, a nie mozg wyzarly, powiem ci cos czego nie wiesz, bo jestes zbyt zajety o gadaniu o zlym, mozg ciagle wytwarza jakies substancje chemiczne, ja mialem problemy z wydzielaniem tych substancji, wiec bylem pi3rdolniety, na szczescie urodzilem sie w czasach gdzie medycyna wcale nie jest zla, i to czlowiek stworzyl te tabletki, a nie bog, wiec bog tak naprawde mi niczego nie dal, bo to gdzie dzisiaj jestem jest wynikiem dzialania czlowieka a nie boga. Wiec wiara w boga jest zwyczajnie strata energii zyciowej. :)

Akurat psychotropy mnie wyleczyly, a nie mozg wyzarly, powiem ci cos czego nie wiesz, bo jestes zbyt zajety o gadaniu o zlym, mozg ciagle wytwarza jakies substancje chemiczne, ja mialem problemy z wydzielaniem tych substancji, wiec bylem pi3rdolniety, na szczescie urodzilem sie w czasach gdzie medycyna wcale nie jest zla, i to czlowiek stworzyl te tabletki, a nie bog, wiec bog tak naprawde mi niczego nie dal, bo to gdzie dzisiaj jestem jest wynikiem dzialania czlowieka a nie boga. Wiec wiara w boga jest zwyczajnie strata energii zyciowej. :)

Gość gość
Myślę, że gdybyś uwierzył Jesusowi to byś nigdy nie potrzebował tych ośrodkow i psychoyropów. x Egzorcysta ks Piotr Glas na filmiku na youtub mówi, że raz przeszedl się do zakładu psychiatrycznego z Panem Jesusem w Euchrystii, którą włożył sobie do kieszonki przedniej marynarki i widok jaki zobaczyl kiedy przechodzil przez korytarz go zszokował. Ludzie za kratami wyskakiwali z mega agresją do niego i wulgaryzmami nie wiedząc, że idzie z Panem Jesusem. To mu pokzało gdzie lezy problem w tych tysiącach chorób psychicznych i depresji i kto za tym stoi. Oczywiscie niewiarzący będzie negował bo tak podpowiadają mu podszepty złego a że nie chce wybrac dobrej alternatywy to tylko zlem sie kieruje.

Akurat w osrodku psychiatrycznym wyladowalem przez rodzinke, kiedy ja juz dawno bylem po leczeniu, a zaden jezus czy bog by mi nie pomogl, kiedy w glowie dzieje sie choroba, ja wiem, ze mam poj3bane w glowie i zachowuje sie jak chory dziwak, a wokolo nikt o tym nie wie, wiesz przez jakie ja meki przechodzilem? Nie wiesz, wiec tak naprawde wiara w zadnego boga jest mi do egzystowania i przetrwania nie potrzebna, religia powstala dla takich cepow jak ty, co nie wiedza o co chodzi na tej planecie, wiec przywlaszczaja sobie wizje rzeczywistosci innych ludzi, takich jak ludzi co sa w rzadzie, kosciele lub szkole, to ty ich sluchasz i to oni ci wpajaja wizje rzeczywistosci, twoja wizja i bredzenie o zlym to nie jest twoja wizja rzeczywistosci, to jest wizja rzeczywistosci narzucona ci przez innego czlowieka, ja sam tworze swoja rzeczywistosc nie czlowiek, wiec moja rzeczywistosc jest taka, ze wole diabla niz boga, diabel chociaz jak czyni zlo, to robi to bezinteresownie, bo jaki ma w tym interes, a bog niestety nie jest bezinteresowny, bo jak nie bedziesz spelnial 10 przykazan bozych to wtedy cie nie przyjmie do swojego krolestwa, szkoda ze to diabel zawsze jest ten gorszy, a to bog jest skvrwysyn p**********.

Gość gość
Jak Bóg nie jest bezinteresowny? x Przecież to Bóg nam dał Swojego Boskiego Syna na cierpienia żebyś kazdy kto w niego wierzy nie umarł w cierpueniach na wiecznosc. Żeby Jego Świeta Krew nas ochraniała i Jego Święte Ciało w Eucharystii nas umacniało duchowo i fizycznue. x Ale skąd niewierzący może o tym wiedzieć skoro nie wierzy to i nie doświadcza cudów uzdrowienia w swoim życiu.

Cud uzdrowienia w moim zyciu byl efektem tabletek, ktore powstaly przez czlowieka a nie boga, bog nigdy nic nie mial i nie bedzie mial wspolnego z moim samopoczuciem, przeciez to byloby nienormalne uzalezniac swoje samopoczucie od czegos co nie istnieje, a tak ogolnie to jezus syn bozy to jest niezly nieudacznik, skoro dal sie tak tluc i potem ukrzyzowac przez najezdzcow, neizlego sobie boga znalezliscie, beka.

Gość gość
Ja tez sie leczylam. I wiecie co, nawet nie macie pojecia ilu ludzi wokol Was leczy sie psychiatrycznie. Zresztą nic w tym zlego nie ma.

Jak to nei ma nic zlego w tym ze sie leczy? Przeciez czlowiek chory to taki, ktory ulegl złemu, to przeciez ich wina ze sie tacy urodzili i tacy sa, bog tak chcial. A diabel w tym pomogl.

Gość gość
jezus syn bozy to jest niezly nieudacznik, skoro dal sie tak tluc i potem ukrzyzowac xxxx ale za to niezły z niego twardziel, ty dałbyś się ukrzyżować z własnej woli ?

Zacznijmy od tego, ze on sie nie dal ukrzyzowac z wlasnej woli, bo to przeciez jego bracia zydzi go skazali :)