Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KŁÓTNIA Z MĘŻEM O?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam takie problem.Jestem 3 lata po ślubie,mamy jedno dziecko.Wszystko jest dobrze seks itd tylko ciągle są kłótnie z jednego powodu.Przed urodzeniem dziecka dużo rozmawialiśmy przez telefon , nawet po 4 godziny ponieważ mąż pracuje za granicą ale przyjeżdża co 5 dni.Gdy moje dziecko ma już 2 lata, nie mam czasu na rozmowy z Mężem przez telefon godzinami, on się gniewa nabto,chodzi smutny ma pretensje i mówi że ja już go nie interesuje,to nieprawda! O to chodzi że ja mam tu swoje obowiązki i problemy a on tam swoje , Nie rozumie tego że muszę obiad robić dla dziecka,przebierac co chwilę , myć ,poświęcać czas na spacery i jeszcze muszę co chwilę sprzątać mieszkanie,latam jak przepiórka co chwilę,musze dziecko ciągle pilnować bo wszędzie wchodzi taki wiek,musze załatwiać sprawy nie raz urzędowe razem z dzieckiem na rękach, na dodatek w wolnym czasie chce się rozwijać i kiedy mała śpi to biorę książkę i czytam wtedy się rozluzniam odpoczywamy, albo chce pooglądać jakiś film dokumentalny,lub uczę się na sesję,chodze do szkoły jeszcze na ostatni rok zaocznie,n dodatek uczę się sama w domu angielskiego, czy to mało gdy dzwonię rano na 15 minut i popołudniu też z 15 minut zadzwonie pogadam ale więcej nie mam czasu.Maz tego nie rozumie,rozmawialam z nim , onto niby zrozumiał ale ma pretensje do mnie że nie poświęcam mu czasu i że już nie interesuje się nim.I jest smutny.Co robić?

Gość gość
Włącz mu skype i ułóż kamerkę tak, żeby w pokoju widział Ciebie i bawiące się Wasze dziecko. I niech on sobie patrzy i rozmawia z Tobą jak sprzątasz albo gotujesz. x Pewnie on sie denerwuje bo teskni za Wami na obczyźnie x Pozdrawiam 🖐️