Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej tam 12latka rodząca dziecko to pikuś. Ja wam pokaże coś mocniejszego

Polecane posty

Gość gość

Lina Medina "najmłodsza matka na świecie" urodziła dziecko w wieku 5 lat i 7 miesięcy https://www.google.pl/search?q=lina+medina&am p ;client=firefox-b&biw=1280&bih=671&source=ln ms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYz8HRi6DPAhUFBiwKHY 38A4QQ_AUICCgB

Gość gość
Wydawałoby się że nie mogłoby być nic gorszego, ale okazało się że owszem może. Tutaj jeszcze bardziej makabryczny "rekord". Dziewczynka 4-letnia w ciąży z ...trojaczkami! http://lol24.com/fotki/dzieciaki/4latka-zaszl a-w-ciaze-urodzila-5314

Gość gość
Myślałam że to z medycznego punktu widzenia jest niemożliwe żeby kulkulatki rodziły dzieci ,najbardziej przeraża mnie sam fakt że jakiś skurwysyn musiał do tego się przyczynić ..dokąd zmierzą ten świat...?

Gość gość
Smutne i pokazujące jaki ten świat jest przebrzydły jest to, że twarz takiej dziewczynki jest wystawiana na widok publiczny całego świata jakby była jakimś skandalem, okazem cyrkowym, a tymczasem winny zwyrodnialec łazi sobie pewnie gdzieś po ulicach zupełnie anonimowy i nikt jego zdjęć na oczy nie zobaczy

Gość gość
Kurwa jakim trzeba być zwyrodnialcem, żeby pchać kutasa w dziecko?:O Za coś takiego powinni ujebać nie tylko jaja, ale i członka.

Gość gość
gość dziś tez się zastanawiam jakim trzeba być zwyrodnialcem i degeneratem by brać się za dziecko?! qrwa! chyba 2 lata temu w Polsce było głośno jak taki pedofil zgwałcił 10miesięczną dziewczynkę, córkę swojej szwagierki :O Takich to qrwa na pal, sypać solą na ranę i patrzeć jak gnije !

Gość gość
z tą 4 - latką to jest fake. to pierwsze to niestety prawda :(

Gość gość
Akurat ta sprawa u nas z 12-latką dotyczy cyganów więc ja bym się tak nie dziwiła, bo u nich to pewnie co druga już w tym wieku z dzieckiem lata, tylko, że teraz wyszło to na jaw

Gość gość
Gdyby każda dziewczynka miała tak ekstremalnie przedwczesne dojrzewanie to by takich ciąż na całym świecie były chyba miliony szczególnie w tych krajach gdzie pedofilia jest procederem na miare biznesu i łamane są prawa człowieka nagminie