Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janutom

moja była jest z nowym facetem i to ledwo po pół roku od rozstania naszego!

Polecane posty

Gość janutom

Sprawa jest taka że rozstałem się z kobietą. Powód był głównie taki ze ona chciała poważnego związku powiedziała nawet że mnie kocha. Ale nie chciałem i chyba nadal nie chcę wiązać się na stale jestem za młody mam 28 lat. Jeszcze tak było że znalazła moje konta na badoo itd nazwala mnie zakłamanym debilem zresztą nieważne. Potem te relacje były rzadkie obserwowalem na fb ze chyba miała udane wakacje ciągle podróże i ciągle jacyś nowi koledzy. :O A jak się spotkaliśmy na kawę nawet nie dała się pocałować. :O Kilka dni temu się dowiedziałem że spotyka się na poważnie z jakimś palantem :O Szybko jej przeszla miłość do mnie skoro od razu jest inny facet :O A miałem już myśli czy nie wrócić do niej. Nawet jej zaproponowałem żeby ze mną poszła na wesele to mi powiedziała żebym zaprosil koleżanki z portali :O Takie są kobiety mściwe i pamiętliwe.

Gość gość
Hehe klasyczny ból doopy :D Może miała na ciebie czekać i siedzieć sama w domu aż jaśnie pan się zdecyduje buhahaha ale jesteś durnowaty nic dziwnego że cię nie chce :)

Gość gość
hej tam! pomozecie? macie szanse wygrac glosnik o wartosci ponad 500zl albo butelke whiskey Ballantines 4,5l w podobnej cenie www.projektklub.pl wchodzimy w zakladke finalisci - glosujemy na PATRYCJE (Miejska Dzungla) OGROMNA PROSBA I SZANS A NA NAGRODY DLA WAS, TO ZAJMUJE 5 SEKUND! DZIEKI <3

Gość gość
Jaja ci puchną na myśl, że jakiś facio rżnie twoją byłą kiedy tylko chce.I jak tylko chce.

Gość gość
I dobrze Ci tak fraherze. Mądra dziewczyna

Gość gość
Prowokacja Napisane w taki sposób byście udzielali właśnie takich odpowiedzi "ledwo po pół roku" Obstawiam, że dziewczyna sama o sobie pisze, by kafeterianie pojechali po jej ex, do którego wciąż chyba coś ma mimo "udanych wakacji" skoro o nim pisze :)

Gość gość
Jest z kimś "ledwo pol roku od naszego rozstania..".....wow,pół roku ,jak ona śmiała po pół roku kogos poznać i spotykać się !

Gość gość
jestes młody? chyba 10 lat temu.

Gość gość
tak czy inaczej, wygląda to na wypociny wiesniaka:)

Gość gość
Nie wiem czy to prowo czy nie ale Cie zaksocze. Ja bylam w nowym zwiazklu po 3 tygodniach od rozstania z bylym. A z bylym bylam az ...5 lat. O matko jaki szok.

Gość janutom
Ty wyżej wieśniak to twój stary jakbyśmy się ryj w ryj spotkali inaczej byś zaspiewal pedałku :D

Gość janutom
O k/ur/wa następny mundry 28 lat to ma być stary? Wracaj do gimbazy :D

Gość gość
Lamus z Ciebie i dobrze że Cię olala jakbyś ją kochał to byś nie dał odejść chciałeś ruuchać inne to idz i ruuchaj a jej nie zawracaj głowy.

Gość janutom
Widzę że same peezdeczki tu siedzą