Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ortodonta dla dorosłych w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, poszukuję dobrego ortodonty (Warszawa) specjalizującego się w leczeniu dorosłych. Będę wdzieczna za wszelkie wskazówki. Miłego dnia

Gość gość
Ja Ci mogę polecić klinikę Rock Your Smile, gdzie sama leczę się ortodontycznie. Jestem jak najbardziej dorosła, bo mam 33 lata :) Tutaj strona kliniki http://centrum-ortodontyczne.pl, znajdziesz tam informacje m.in. na temat personelu i metod leczenia, jakie oferują :)

Gość gość
Ja przyznaje szczerze do ortodonty jeździłam z Warszawy do Łodzi, ale tylko dlatego, że był z polecenia i widziałam efekty u kilku moich znajomych, którzy bardzo dobrze się o dr Ślusiewicz wypowiadają.

Gość gość
moim zdaniem lepiej mieć lekarza na miejscu w takim gabinecie który jest cały czas do dyspozycji w razie czego.

Gość dominika87

Ja chodzę do dr Gatkowskiej w Rock Your Smile i mogę polecić zarówno panią doktor, jak i klinikę. Robią bezpłatnie całą diagnostykę, pryzgotowują na tej podstawie solidny plan leczenia, wiadom oz góry ile będzie trwać leczenie i jaki będzie jego koszt. Profesjonalnie i przejrzyście. No i oczywiście mają na pokładzie bardzo dobrych specjalistów.