Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość know

Czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość know

Cześć. Do miesiączki zostało 5 dni, od trzech dni boli mnie podbrzusze jak na okres, jakbym zaraz miała dostać, do tego odczuwam także ból jajników i kłucie w centralnej części podbrzusza. Nigdy wcześniej tak nie miałam, brzuch bolał tylko w dzień dostania okresu. Czy to może być zagnieżdżanie się zarodka? Jakie wy miałyście wczesne objawy ciąży?

Gość know
Mam także wzdęcia, ciągle mi się coś tam na dole "przewraca", biegam do łazienki (zawsze jak dostaję okresu i boli mnie brzuch to mam biegunkę) i czuję się pełna... Wczoraj robiłam test, wyszedł negatywnie, może jeszcze za wcześnie.

Gość gość
ja jak sie staralam co miesiac mialam objawy ciazy. Tak na prawde tak wczesnie nie ma objawow i tyle. Zostaje test.

Gość gość
ja pierdole, kolejna , która mysli, że wszyscy jej odpowiedza. Skąd my mamy wedziec skoro ty nie wiesz? poza tym nikogo to nie obchodzi. Test wyszedl negetaywnie to poczekaj jeszcze a potem idz do lekarza a nie zawaracasz dupe.. czemu ludzie wywlekaja takie sprawy na forum? mam nadzieje ze nie jestes w ciazy bo tacy jak ty nie powinni sie rozmanazac

Gość gość
serio :) i jeszcze te oblesne opisy biegunek. Wszyscy chcemy czytac kiedy masz biegunki i objawy przed miesiaczką. Ile ty masz lat 15? poczekaj , zrob test albo idz do lekarza a nie wymagaj ze bedziemy siediec i sie zastanawiac bo nikt tego nie wie. Puknij sie w leb.

Gość gość
Zluzujcie gacie, dziewczyna pyta o objawy jakie inne kobity miały, a nie oczekuje raczej że jej powiecie czy jest w ciąży, bo nikt tego nie wie. Jak macie być takie uszczypliwe to lepiej w ogóle się nie wypowiadajcie, omińcie temat. Po to jest forum, żeby zasięgnąć informacji...

Gość gość
Czasem mam wrażenie, że komentujące to 15-latki bez mózgu, a nie pomysłodawczynie tematów :)