Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Męża mam do dupy

Polecane posty

Gość gość

Nigdy kiedy jest potrzeba nie można na niego liczyć. Zawsze muszę kolowac, prosic się po rodzinie by mi pomogli. On nie ma rodziców więc jak jest potrzeba zostania z dziećmi tu nie ma na kogo się oglądać. Moi siedzą z nimi na potęgę zebym ja chodzilaa do pracy. Dzis mam zebranie i poprosilam by wrócił z pracy 1,5 godz wcześniej. Oczywiscie dzis ma najwięcej pracy, bo jakzeby inaczej!! Prababka 80 letniaa bedzie z nimi siedzieć. Nie mam prawa jazdy. Nie chcialam miec drogiego samochodu, bo i tak mnie nigdy nie chcial wozić gdzie chcialam. Uparl sie na auto 70 000 zł. Zgodzilam sie, ale warunek byl taki, ze bedzie mnie wozil bez gadania gdzie zechce. Rzadko mam taką potrzebę, ale jak juz mam to dalej slysze, ze moge brać auto, ale on kierowca nie będzie. Zarabiam dużo mniej niż on. Mamy osobne konta, bo on nie chce wspólnego. Co miesiac pilnuje doszczetnie bym wyddaala caly hajs, potem kupuje on. Nawet jak ja jestem juz w domu z dziećmi, a on wraca z pracy i prosze o kupno chleba, to nie kupi bo to moja kolej wydawania. I albo jak wróci to idę sama po ten chleb nawet jak jest ciemno i zimno albo w najlepszym razie wezmie moja karte i sam pojedzie i kupi. W łóżku to tragedia. Nie ma na to zadnego pomyslu, zadnych fantazji. Od lat ten sam.schemat. bez calowania, dotknac cycki i można działać. Mnie to juz nie podnieca, mowie to jemu od dwoch lat najmniej, a on nic nie zmienia. Opowiadam co moglby zrobic, ale on wiecznie nie ma sily. Tylko stare schematy. Dochodzi do tego, ze przestalam sie zmuszac i tygodniammi nic nie robimy. Potem ulegne raz w jecgo.schemacie i znowu to samo. A najlepsze jest to, ze on woli ogladac m jak milosc czy rolnika zamiast iść na seks ze mną. W dupie już go mam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować