Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy też tak macie, że na FB zdjęcia kotow

Polecane posty

Gość gość

I schronisk dla psów wstawiają same stare panny lub ludzie mający nierówno pod kopułą.

Gość gość
No ja mam mnostwo zdjec mojej kotki :) a tobie chooj do tego

Gość gość
Oooo tak, jak wodze kurwa kota w poście to już wiem ze to jakaś nie do konca normalna osoba wstawiła. I w sumie mi jej szkoda.

Gość gość
a jak ktoś ma hodowlę kotów rasowych to też jest nienormalny? Lepiej fascynować się kupą i chwalić ile wypił. Odpady ludzkie bez żadnego celu w życiu. Prawka nie zrobi, życie boli, porażka, patologia, nic poza tym. Fb jest pełen idiotów, a najwięcej lajków za ślub, zaręczyny, związek, zdjęcia dzieciaków i te klimaty

Gość gość
A zdjecia plodow i srajacych bachorow to co ok ?

Gość gość
Też wstawiam zdjęcia swojego kotka nie widze nic w tym zlego

Gość gość
13:18 Tak niestety to prawda

Gość gość Gosia
Teraz wszystko co się rusza ma konto i śmietnik zrobili w sumie. Psy, koty i inne stwory, a właściciel wrzuca fotki czy to się komuś podoba czy nie. Nikt im nie zabroni, a byle kto nie musi przecież tego oglądać jak nie chce ☺

Gość gość
Oczywiście Gosiu,bo ludzie,którzy nie lubią zwierząt,to żli ludzie!

Gość gość
A ludzie którzy za bardzo lubią to poojebani ludzie. Ja lubie ale normalnie a nie psychofan kuurwa co takiego niezwyklego jest w kocie czy psie żeby się tak podniecać. Stworzenie jak każde inne. Mnie psy lubia ale wzbudzam u nich autorytet a znam takich co im wlaza na łeb. To obłęd kiefy pies robi z właścicielem co chce. Albo jak idzie stara baba i dyskutuje z psem przecież on nie rozumie nawet co ona gada.

Gość gość
16:53 masz racje. Teraz ludzie traktuja zwierzeta jak dzieci. Chore to jest !

Gość gość
Znam faceta pedofila który molestowal pasierbice latami a jednocześnie miał kilkanaście kotów i wiekkie serce do nich, przygarnial nawet znajdy. I co jest według was DOBRYM CZŁOWIEKIEM?

Gość gość
niby jak ktoś lubi koty, psy to ma nierówno pod kopułą? A przedwczoraj jakieś tępe dzidy kłóciły się na tym forum o sierściuchy. Niby ktoś, kto nie przepada za psami, kotami i wszelką gadziną jest nędzną imitacją człowieka, zły, wredny, nie powinien istnieć w ogóle. Dla mnie to nie powinno istnieć to forum, spęd psycholi. Tak się porobiło, same głupie tematy i posty, masakra

Gość gość
Po prostu to prymitywne się podniecać że kotek zamiauczał albo piesek nasrał obok łóżka właściciela a takich ludzi znam multum i zbut inteligentni to oni nie są. Często Ci "dobrzy" ludzie dla zwierząt są zwykłymi sk*****elami dla ludzi.

Gość gość
Jedni uważają, że ktoś, kto lubi psy, koty i ogólnie zwierzęta to wariat. Ja mam psy, koty, ale nie zatruwam tym życia wszystkim naokoło. Tak samo jak opowieściami o dzieciach. Kogo to obchodzi. Niektórzy są upierdliwi z tą swoją fanatyczną miłością do zwierząt, dzieci, jakiejś muzyki, czegokolwiek i nie przyjmują do wiadomości zdania innych. Dla innych to jest po prostu chore, jakieś nienormalne

Gość gość
to, że trzeba pomagać zwierzętom czy komuś kto tego potrzebuje zawsze budzi emocje i dyskusje po co, komu i czy warto. Dzięki Fb pomaga się nie tylko schroniskom, dzieciom, chorym na białaczkę i ofiarom innych nieszczęść, ale każdy widzi to, co chce i szuka dziury w całym. Chamstwo do wszystkiego się przyczepi zawsze

Gość gość
Ta a zazwyczaj Ci co udostępniaja te posty z np chorymi dziećmi nie kiwna nawet palcem żeby samemu pomoc. Ciężko im nawet 1% podatku przekazać a wystawiają to pod publike żeby każdy myślał "o jaka ona dobra i jaka wrażliwa" :D znam takie przypadki.

Gość gość
ja też znam. Albo ta, co spodobał jej się pies bezpański w Grecji i sprowadziła go. Gdy robisz takie rzeczy z potrzeby serca, tysiące ludzi nie muszą o tym wiedzieć. Wystarczy, że kilka osób, które załatwiają formalności i których to dotyczy, rodzina i wystarczy

Gość gość
Moja kotka jest 10 x ładniejsza od twojego bachorka :P:D i ma bardziej inteligentne spojrzenie niż ty :P