Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze szwagrem

Polecane posty

Gość gość

Konkretnie bratem przyszłej bratowej. Odkąd się poznaliśmy często do mnie pisze (żeby nie powiedzieć bardzo, i często podtrzymuje gadkę nawet jak piszę wymijająco). Byliśmy na wspólnym wyjeździe dwiema rodzinami (bez mojego brata i jego dziewczyny), gdzie stawiał mi obiady etc (siedzieliśmy przy osobnych stolikach). Żeby się odwdzięczyć, zaprosiłam w jedno miejsce jego i jego siostrę. A on już za 2 dni kupił nam najlepsze bilety na następny spektakl...(ale też dla jego siostry). I jeszcze tego samego dnia zapytał,czy wyszłabym z nim do kina albo gdzieś indziej. Zgodziłam się, ale teraz myślę, czy nie popełniłam błędu. Boję się, że on ma coś więcej na myśli, i potem zrobi się kwas. Co o tym sądzicie?

Gość gość
ac ty sbie myslisz

Gość gość
ja ci się podoba to się z nim spotykaj a jak nie to nie

Gość gość
Ja go lubię, ale chyba nie mogłabym się z nim związać. Z drugiej strony z tego co wiem to on jest trochę samotny, nie ma za bardzo znajomych, mało gdzieś wychodzi - więc sobie naiwnie myślę, że może wcale nie zaprasza mnie w TAKIM kontekście.

Gość gość
no to się spotkaj i daj do zrozumienia ze moze byc tylko kolegą jak bedzie chciał się spotykac na takiej stopie to będzie, jak nie to nie. trochę bedzie przykra sytuacja ale z czasem niezręcznosć mini

Gość gość
Jak mu to dać do zrozumienia? Powiedziec ze nie szukam nikogo (co w zasadzie jest prawdą) czy jakoś inaczej?

Gość gość
nie rob mu niepotrzebnie nadzieji

Gość gość
powiedz mu ze mozecie być przyjaciółmi

Gość gość
to nie jest twoj szwagier :D

Gość gość
Jakbyś nikogo nie szukała to powiedziałabyś do gościa spływaj i byłoby po temacie a ty roztrząsasz temat na forum.

Gość gość
Ale wy głupi jesteście ludzie

Gość gość
Przeciez wiadomo, ze nie zaprasza cie, bo lubi z toba pogadac o futbolu i cyckach sasiadki. Chce czegos wiecej, jest to oczywiste i jak nie postawisz sprawy jasno co mozesz mu dac, a czego nie, to wyjdziesz na kogos, kto naciaga chlopaka i zwodzi. Z blizsza i dalsza rodzina warto miec dobre relacje i nie robic kwasu. A taki bedzie jak nie postawisz granicy. Grzecznie, ale stanowoczo :)

Gość gość
Pojdz z nim do kina i od razu mu wyjasnij. Utnij w zalazku.

Gość gość
A ludzie się mną za bardzo nie interesują, bo nie umiem być przy nich do końca sobą i się lansować. Staram się rozwijać pewne znajomości, ale nie bardzo się udaje. Jedynie faceci podrywają nieraz, ale już o tym pisałam.

Gość gość
sorry autorko nie w ten watek sie wpisalam

Gość gość
Byłam z nim i wątpliwości już żadnych nie mam, o co chodzi. Patrzył się na mnie jak gapa w kość. Już dzień po zaproponował kolejne spotkanie, a ja powiedziałam, że jeszcze nie wiem, czy będę miała wtedy czas. Wiem, że jestem tchórzem :P.