Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj partner ma dziecko 4 letnie a ono mnie nie lubi Jak do niego dotrzec :(

Polecane posty

Gość gość

Dziecko ma 4 lata. To chlopiec. Moze z dziewczynka byloby mi latwiej sie dogadac. Ja nie mam dzieci i nie mam doswiadczenia z nimi, ale staram sie jak moge. Probuj***awic sie z nim. Partner wychowuje go sam z pomoca swojej mamy. On nie chce nawet bawic sie ze mna, wola od razu babcie lub tate, ignoruje mnie. Jak do niego dotrzeć ?

Gość gość
Cierpliwości. W końcu się przekona do Ciebie ;) nic na siłę. Wyluzuj. Kup mu czasem coś dobrego niech wie, ze go lubisz. Oczywiście bez przesady. Powiem tak. Jak poznałam mojego faceta obecnego to córeczka jego siostry uciekala przede mną przez pół roku na każdym spotkaniu. Teraz po roku czasu piszczy na mój widok z radości i pędzi krzycząc ciocia ciocia ! :D trzeba dac dziecku czas ;)

Gość gość
kup mu jakąś fajną zabawkę którą razem będziecie się mogli pobawić ... jakiś tor wyścigowy albo fajne klocki z których pomożesz mu coś zbudować albo puzzle które razem będziecie układać.

Gość gość
jak wypasione prezenty nie pomoga to niczym go sobie nie zjednasz.spytaj jakie zabawki by chcial dostac i mu kup

Gość gość
Dzieki. Niedlugo ma urodziny to akurat bedzie okazja, by kupic jakis prezent. :)