Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i samotna

Czy to będzie dobry eksperyment czy wycofać się póki czas?

Polecane posty

Gość gość
Mnie kobiety nie pociągają, poza tym co kobieta ma mi wsadzić palca? To mogę sama sobie wsadzić, albo wibrator kupić. Seks z kobietą, a już tym bardziej z koleżanką nie wchodziłby w grę.

Gość samotna i samotna
@ gość dziś daj opis co zrobilyscie plis plis plis byl sex? x Nie wiem co mam Ci odpisać. Sama nie wiem czy był seks czy go nie było. Na pewno do czegoś doszło ale czy na tym polega seks to wątpię. Starałam się zamykać oczy i wyobrażać sobie, że to męski język wślizguje się do mojej buzi, że to męskie dłonie dotykają mnie ale i tak głupio to wyszło wszystko. Ona nie wiedziała co robić, ja nie wiedziałam co robić, jedna czekała na inicjatywę drugiej i w sumie skończyło się na macankach i całowaniu po cyckach. Dla mnie to nieco żałosne. Jak nisko trzeba upaść aby będąc osobą heteroseksualną macać fałdy koleżanki? :O bo ona jest taka tęgawa bardziej a ja raczej drobna i wyglądałyśmy w lustrze jak nadzy Flip i Plap. Dla mnie żałosne a ona mówi, że jak na pierwszy raz to było ok i że każdym następnym razem będzie coraz lepiej. Czyli z góry założyła, że będą następne razy.

Gość gość
Jak jesteś szczupła to uderzaj do klubu, mówię ci. Tam faceci na twarz zbytnio nie patrzą, raczej na ciało, także znajdziesz chętnego na seks.

Gość gość
wrzuć fotę, powiemy ci czy masz szansę

Gość gość
calowanie po cycuszkach jest spoko a probowaliscie minetki? lizalas jej c**eczke? miala ogolona?

Gość samotna i samotna
@ gość dziś Mnie kobiety nie pociągają, poza tym co kobieta ma mi wsadzić palca? To mogę sama sobie wsadzić, albo wibrator kupić. Seks z kobietą, a już tym bardziej z koleżanką nie wchodziłby w grę. x Mnie też kobiety nie pociągają. Ale czy mam jakiś wybór? Jak nie koleżanka to kto? Faceci mnie nie chcą.

Gość gość
PROWO PROWO PROWO

Gość samotna i samotna
@ gość dziś calowanie po cycuszkach jest spoko a probowaliscie minetki? lizalas jej c**eczke? miala ogolona? x Nie lizałam jej cipy i nie miała ogolonej. Krzaczory jak nad jeziorem. Mówi, że nie goli bo i tak nie ma dla kogo. Ja golę. Ale nie lizałyśmy sobie. Zamiast tego wcisnęła mi naślinionego palca do środka i chociaż pisnęłam z bólu to był to też jeden z nielicznych momentów które sprawiły mi autentyczną przyjemność. Tylko szkoda, że tak szybko przestała. Fajnie było a ona nagle stop i mówi - teraz ty mi. Jak zobaczyłam jej wielką czarną brochę wyłaniającą się spomiędzy fałd ud to czar prysł. Może ma trochę racji, że z czasem poznamy swoje ciała i będziemy wiedzieć co sprawia rozkosz drugiej. Widzicie, już i ja zaczynam planować dalszy ciąg z nią chociaż w nocy po wszystkim przysięgałam sobie w duchu, że nigdy więcej, błeee...

Gość gość
wyobraziłem sobie tego zarośniętego kaszalota i o mało nie zwróciłem porannej kawy :O

Gość jestem_jaka_jestem_
Zamiast tego wcisnęła mi naślinionego palca do środka i chociaż pisnęłam z bólu to był to też jeden z nielicznych momentów które sprawiły mi autentyczną przyjemność. Tylko szkoda, że tak szybko przestała. Fajnie było a ona nagle stop x Czyli mam przez to rozumiec, ze jednak czerpalas z tego stosunku satysfakcje seksualna. Wczesniej pisalas tak, ze odnioslam wrazenie jakbys nic nie czula. Czy osiagnelas orgazm?

Gość samotna i samotna
Nie, orgazmu nie miałam. Ona też nie.

Gość jestem_jaka_jestem_
Jezeli chociaz troche Cie to krecilo to Twoja kolezanka ma racje, ze z kolejnymi razami bedzie fajniej. Sama jestem lesbijka i w swoim zyciu mialam tez jedna mloda dziewczyne, ktora uwazala sie za hetero. Miala chlopaka ale rozstali sie i ona wyprowadzila sie od niego i na krotki czas zamieszkala u mnie. Potem ode mnie tez sie wyprowadzila bo uwazala, ze uwodze ja ale to nie byla do konca prawda. Prawda byla taka, ze ona sama dawala sie uwodzic i w koncu obie wyladowalysmy w jednym lozku. Tez nie powiem, zeby nasz pierwszy raz bys super udany. W niej bylo duzo leku ale juz przy nastepnym razie udalo mi sie doprowadzic ja do orgazmu. Dlatego uwazam, ze nie powinnas skreslac probowania z kolezanka. Przy nastepnym razie powiedz jej, ze palec sprawia Ci przyjemnosc i popros by dluzej Cie piescila. Mowcie sobie wzajemnie co wam jest mile a co przykre. Jesli przeszkadzaja Ci wlosy na lonie to zasugeruj by je sciela. Szkoda, ze nie znamy sie osobiscie. Z radoscia wprowadzilabym Cie w swiat damskich rozkoszy :*

Gość gość
Każda z nas ma coś takiego że ciągnie nas trochę do kobiet tylko nie każda potrafi się do tego przyznać :P Skoro doszłyście do takiego etapu to będzie teraz tylko coraz lepiej. Z własnego doświadczenia polecam kupić jakieś zabawki erotyczne np. http://freetaboos.pl/dildo-realistyczne-z-przyssawka-p-1856.html a wtedy otworzycie się na maxa na takie różne zabawy. Uwierzcie mi na słowo, że przyjemność będzie nie do opisania!

Gość gość
Znowu ty. Daj se spokoj z ta reklama.

Gość gość
uroda nie ma tu nic do rzeczy wyjdź do ludzi po prostu a na pewno znajdziesz sobie faceta nie będę się rozpisywał gdzie masz pójść ale wal do kina do kawiarni zapisz się do szkoły języków no nie wiem jest tego mnóstwo i nie zawracaj sobie głowy swoją urodą... a z koleżanką zabawy jak najbardziej wskazane :-)nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło hihihihihihihi :-)

Gość samotna i samotna
To już nie są zabawy tylko regularny seks lesbijski. Mam wyrzuty sumienia ale to mi się w jakiś sposób podoba. Nadal wolałabym faceta ale z braku laku dobry kit. A ten kit jest naprawdę dobry bo nikt nie rozpoznał, że całe to prowo jest napisane przez waszego ulubionego PROWOKATORA :D :D :D Dobrze potrafię kitować, że tyle pelikanów się złapało:)

Gość gość
Ja się nie złapałem:( po tym jak najpierw napisałaś że jesteście patyki a potem że ona jest tęgawa:)