Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdą jest to, że kobieta, która miała już jakiegoś partnera jest skreślona

Polecane posty

Gość gość

ja nie jestem katolikiem w przeciwieństwie do kolegi Michałcośtam. Dla mnie nie jest istotne w jakim wieku kobieta to zrobiła, czy przed ślubem, czy po, ale to, czy zrobiła to z jednym partnerem, którym będzie już całe życie. Jeśli nie to jest szmatą i zużytym zlewem na spermę, który wziąć do związku może tylko ostatni frajer i nieudacznik. Kobieta, która nie jest dziewicą jest skreślona przez każdego normalnego faceta i bardzo dobrze.

Gość gość
sam pewnie nie jesteś prawiczkiem, szmaciany hipokryto

Gość gość
odezwała się męska dziewica na babskim forume

Gość gość
Chcesz zawsze pierwszy pobzykać i ewentualnie jakby nie spasowało to zostawisz

Gość gość
Gardzę nie dziewicami, jak każdy normalny facet i co mi zrobicie szmaty?

Gość gość
idz sie utop i po klopocie. Co kogo obchodza twoje wypociny na kobiecym forum.Zalosna c**a

Gość gość
17:14 Obchodzą, widać, że zużyte szmaty macie ból doopy. Inaczej byście to olały. Tylko, że jest taki problem, że słowa zużytej ściery nie mają żadnej siły przebicia. Nikt nie bierze pod uwagę piertolenia nie dziewic.

Gość gość
hehe rozsmieszyles mnie prawiku. Wszyscy sobie z Ciebie beke robia,zalosna ofermo,projekcie. Nic nie znaczysz ani na tym forum,ani w zyciu prywatnym,a swoja zolc wylewasz w necie.Widac po pierwszym poscie,zes dupa wolowa i wlasna matka cie nie chce

Gość gość
Słowa zużytej nie dziewicy znaczą tyle dla mnie co dla statystycznego kowalskiego zapach g****a zżeranego przez muchy. Wy, puszczalskie szmaty, jesteście rzecz jasna tym wspomnianym gównem, a muchy to wasze tępe ogiery.

Gość gość
Prawdą jest, że dziewica nigdy nie zwiąże się ze zboczeńcem, który oczekuje od niej obrzydliwego, nieczystego seksu. Seks to najwyższy stopień pogardy do czystości dziewicy i obrzydliwość i zboczeństwo.

Gość gość
ogiery korzystaja,a prawiki wala konia do usranej smierci hahaha

Gość gość
17:23 To w ogóle nie nobilituje, bo żeby mieć powodzenie wśród zlewów na spermę wystarczy być wysokim tępakiem z kwadratową szczeną. Żadne osiągnięcie, a jeśli ci chodzi o to, że korzystają to nie wiem, czy zazdroszczę wkładania kutasa w zużyte ścierwo. Seks z nie dziewicą to to samo co nekrofilia.

Gość gość
gość dziś Za to seks z dziewicą, to to samo, co sadyzm, bo nikomu normalnemu nie staje na widok czyjegoś cierpienia. Obrzydliwi erotomani chcący seksu od dziewic! Nie ma tak dobrze i dziewice unikają mężczyzn bo wiedzą, że nawet w małżeństwie chodzi tylko o seks.

Gość Gość

Kolego ,coś w tym jest.Ja miałem cudowny sex z dziewczyną a potem żoną.Dodam ,że nie miałem przed nią żadnej baby.Jest piękną kobietą blondynką 175 cm 65 kg.Jak mi powiedziała kiedyś po winku o swoich ex to mnie na bełta wzięło.Na serio nie mogę się zmusić do częstego sexu z Nią .Zawsze mi stał jak dzida.I jeszcze pokazała mi to zdjęcie tego oblecha Arturka co ją pierwszy raz przeleciał .Bleeee!!

Gość Fqktycznie

Kiedy rozwód?

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 21.09.2016 o 18:57, Gość gość napisał:

ja nie jestem katolikiem w przeciwieństwie do kolegi Michałcośtam. Dla mnie nie jest istotne w jakim wieku kobieta to zrobiła, czy przed ślubem, czy po, ale to, czy zrobiła to z jednym partnerem, którym będzie już całe życie. Jeśli nie to jest szmatą i zużytym zlewem na spermę, który wziąć do związku może tylko ostatni frajer i nieudacznik. Kobieta, która nie jest dziewicą jest skreślona przez każdego normalnego faceta i bardzo dobrze.

Twoje słowa, to czyste powietrze.

Gość Konfederacja. W.i N.
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Kolego ,coś w tym jest.Ja miałem cudowny sex z dziewczyną a potem żoną.Dodam ,że nie miałem przed nią żadnej baby.Jest piękną kobietą blondynką 175 cm 65 kg.Jak mi powiedziała kiedyś po winku o swoich ex to mnie na bełta wzięło.Na serio nie mogę się zmusić do częstego sexu z Nią .Zawsze mi stał jak dzida.I jeszcze pokazała mi to zdjęcie tego oblecha Arturka co ją pierwszy raz przeleciał .Bleeee!!

A na co ci ona wspominała i pokazywała to zdjęcie ?

Gość gość
3 minuty temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

A na co ci ona wspominała i pokazywała to zdjęcie ?

O odezwał się prawiczek hehehe