Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

no slucham kto chce jeszcze mi robic problem

Polecane posty

jak to sie dzieje, ze tepe polskie kvrwy najpierw sami sie do mnie przypiertalaja i mnie zagaduja, a potem chca mi robic problemy, tak jak dzisiaj, podobno typowi obiecalem tyton, on se tak wkrecil, wiec kvrwa mowie mu bierz ile chcesz, a on ze nie chce ze mam mu dac, a co ja kvrwa jestem podatnik a jemu mam podatki placic, j3bia mnie polskie skunksy w anglii, trzymajcie sie ode mnie z daleka, jak niedlugo zdechne albo bede mial ryj obity, to przez polaczkow, wiec wara ode mnie chvje zaj3bane, jak to sie dzieje, ze przyjechalem do angielskiego kraju i zaden anglik do mnie nigdy problemu nie mial, a polaczki biedaczki ktore tu przyjechaly cwelic sie w fabrykach za drobne funty chca do mnie szumic, j3bac polakow na wyspach :)

Jak cos mi sie stanie, to podam tutaj dane wszystkich chvi ktorych tutaj znam, powiem gdzie kto mieszka, kto gdzie diluje i gdzie przesiaduje, kto co ma za plecami itp itd. Czekam. Przyjechali z polski j3bac za grosze i kozakow z siebie robia, chvje zajebane.

bo mi ktos bedzie grozil, ze mi ludzie polskie smierdziele i tepaki ryje obija, albo ukatrupia, hahaha nie moge sie doczekac kvrwa, przynajmniej nie bede musial sie ciagle meczyc na planecie wsrod chorych ludzi.