Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest kobieta uprawiając seks z każdym w którym jest w związku? PUSZCZALSKĄ

Polecane posty

Gość gość
Dlatego ja nie dałam nawet mężowi, ja się szanuje i nie będzie tępy chuj sobie używał

dziś Dobre. Autorze puszczalska to ktoś kto zdradza tudzież jest nimfomanką, a jako że nie doświadczyłeś jeszcze związków innych iż na lekcji chemii w szkole jest to dla ciebie rzecz nieznana. Związek? A co to takiego? Ona musi być puszczalską skoro uprawia seks w związku. Wkraczasz w świat surrealizmu dydaktycznego, niedługo dojdziesz do poziomu w którym zaczniesz pisać że seks jest zły, a ślub się nie liczy bo przecież ślubów jest tysiące i co z tego?

Gość gość
Nie nudzi mnie to poważny jest problem dzisiejszych czasów brak poszanowania ciała i nie trzymania cnoty do ślubu

Gość MałyKsiąże
Dlatego należy wpuścić Muzułmanów aby zrobili z tą moralną degeneracją porządek.

MałyKsiąże dziś Dlatego należy wpuścić Muzułmanów aby zrobili z tą moralną degeneracją porządek. x A ciebie w******** pierwszego dla przykładu.

MałyKsiąże dziś z jakiej racji? x Zgodnie z twoją teorią, degeneratów należy tępić.

I nie zrozumiesz, a ja ci w tym nie pomogę bo mi się nie chce.

On nie dostrzega tego że ci których zachwala sami by go załatwili. To nie są rozmodleni, dobrzy muzułmanie którzy szanują drugiego człowieka, oni samych siebie nie szanują, nie ma dla nich znaczenia czy wierzysz w to samo czy też nie. Ale on musi dojrzeć aby to zobaczyć. Podobnie miałem z bandytami Meksykańskimi.

W ostateczności przejdę na islam a nawet jak to nie pomoże to śmierć z ręki muzułmanów jest lepsza niż życie z puszczalską nie dziewicą.

Wiesz, ja uważam że jestem nienormalna. Ale to zwykle na odwrót bywa z diagnozą :D.

Lepiej przeczytaj, co Fubu napisał. To właśnie miałam na myśli, pisząc o muzułmanach.

Wydaje mi się że ci których zachwalasz nie dają opcji przejścia na islam jakikolwiek. To nie są już cywilizowani ludzie. W Iraku w śmieszny sposób zdobyli Mosul, co prawda nie było tam ateistów ale innych wiar, odłamów i żydów się pozbyli, kościoły zabytkowe zburzyli - zwykli cywile muzułmanie żyją w strachu. Kobiety inne etnicznie lub wyznaniowo gwałcili i sprzedali - możesz mi wyjaśnić dlaczego ci ludzie nie próbowali wejść z nimi w związek? Okradli miejscowe banki i rządzą sami sobie według ich widzimisię - i ty to uważasz za postępową cywilizacje?

To jest dzicz intelektualnie gorsza od Meksykanów bo Meksykanie przynajmniej jako tako siebie szanują, a porachunki są między nimi.

nie do końca zgadzam się ze wszystkimi krokami jakie podejmują ale puszczalskie śmiecie powinny dostać za swoje. Przypominam że starotestamentowi izraelici też mordowali całe narody ze względu na ich bałwochwalstwo, moralny upadek i czczenie nieprawdziwego boga a to wszystko na polecenie boga.

A stary testament napisali ludzie tacy jak ty.

I właśnie dlatego ja nie wierzę w twojego bożka, zresztą twój bożek nie był jedynym i nie jest jedynym bogiem w historii, a pojawił się dość późno biorąc pod uwagę historie ludzkości i różnych cywilizacji - gdzie był wcześniej? Spał czy dopiero zaczął istnieć?

To jedź do Iraku i powiedz im że nie do końca zgadzasz się z krokami jakie podejmują.

Gość gość
MałyKsiąże dziś Kto nie jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem. Jesteś wychowany na nowym testamencie! Stary to faryzeusze brali przykład czyli taka osoba jak ty! Faryzeusz, dwulicowiec, siejesz fałszerstwo a potem ludzie przestają wierzyć przez takich odmieńców jak ty. Po to przyszedł na świat Syn Boży by nauczyć miłości a nie nienawiści, morderstwa, oko za oko. Ty tego nie zrozumiesz, Bogu Twojemu się to nie podoba co ty głosisz. Najważniejsze przykazanie Boże to "Będziesz miłował Boga swego jak siebie samego, będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego" Ty nie miłujesz nikogo, ponieważ siebie nawet nie kochasz.