Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochająca mama 33

Chciałbym znać wasze zdanie :D

Polecane posty

Gość Kochająca mama 33

Witam. Mam na imię Dagmara i od zawsze marzyłam , żeby mieć dużą rodzine :) Stało się jestem w ciąży :) Mam prócz tego czwórkę dzieci :) Mam 33 lata. Nie wiemy jeszcze jaka jest płeć dziecka. Nasza najstarsza córka ma na imię Michalina 13 lat , Gabrysia 10 lat , Mateusz 8 lat i Ewa 5 lata :) mamy mega dużo pomysłów , ale nie możemy się zgodzić... Ja bym chciała Juliana albo Malwine ewentualnie Luize :D Mąż bardzo chciał był Kasię , Marysie albo Fabiana....Michalina cały czas przystaje przy Majce,Lence,Anitce a dla chłopca Filip albo Alan... co drugi to teraz Alan... Gabeyśka cały czas mówi , ze urodzi się Kubuś albo Jagoda a najmłodsze dzieciaki chcą mieć Elize , Nikole albo Noemi :D Bo takie imiona slyszaly w szkole albo przedszkolu... a i jeszcze dziadkowie się zmowili na Jasmine albo Stasia , Franka... Każde imię ma coś w sobie, ale pytam was... które jest ładne , które ładniejsze A którego nie dalibyscie nigdy. Głosujemy za którymś :D Pomożecie ?

Gość gość
Staś i Marysia

Gość gość
Może jeszcze zapytaj o propozycję siostrę stryjenki od strony dziadka męża :/ Przede wszystkim to dziecko Twoje i Twojego męża a nie dzieci i dziadków, więc ich wyłącz z poszukiwań imienia idealnego. Biorąc więc pod uwagę jedynie Twoje i męża propozycje to podoba mi się Luiza, ewentualnie Marysia. Męskie imiona, które podaliście, dla mnie są paskudne.

Gość gość
Zrób tak aby dzieciaki nie wstydziły się tych imion w szkole. :D

Gość gość
Z tych wszystkich co podałaś to wzięła bym po uwagę tylko Kasie, Jagodę i Filipa... powodzenia z poszukiwaniem imion :-)

Gość gość
siostre stryjenki, parsknelam;)))) haha dobre