Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic bez Ciebie nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość sylwia
14.56.owszem muszę bo ona wszedzie pisze ze to ja .Wymienia moje imię albo moją ksywę dlatego muszę reagować.!Nie pozwolę sobie na manipulacje i obmowe.Mam rodzinę!mam dzieci!jestem mezatką.Zmagam sie z ciezką chorobą..mija matka choruje na nowotwor.Mam o czym mysleć zeby jeszcze tutaj musiec sie denerwowac nie wspominając juz nawet o tym ze te plory przedostały sie do realu i wsedzie gdzie sie nie pojawie tam ludzie mnie gnoją.Mam tego dosyć.!Nienawidzę jej za to co robi.!Mam nadzieje ze Pan Bog odpłaci za moją krzywde i krzywde moich dzieci tym samym.

Gość gość sylwia
I odwiadczam ze nadal bede reagowac wszedzie tam gdzie pojawi sie moje imie albo ksywa.Nie mam zamiaru tej k***y tolerować i niech wie ze mam ją na oku!.

Gość gość sylwia
I to wy wszyscy dajcie mi wreszcie spokój!Idzcie w cholere!.Ja nie zaczynam.!Mam was dosć!

Gość gość sylwia
Zrujnowaliscie mi zycie na kazdej płaszczyznie.Jestescie z siebie dumni??Bog wam to wynagrodzi a jakże!.ost.wpis.

Gość gość
hahahahaha jaka stuknieta

Gość gość sylwia
Mowicie o sobie??

Gość gość
A kto założył temat Dla Uteczka?

Gość gość
To jakiś kretyn podaje się za wariatkę i myśli ze śmieszny jest.

Gość gość
Ale odjazd :D

Gość gość sylwia
Chwila chwila po pierwsze nie wariatke!i mnie nie obrazaj gniju a po drugie co sie najpierw pojawia we wszystkich wymyslonych tematach zazzwyczaj tych anonimowych?,komentuje (k***a)wy komentujecie wpisami typu.."to napewno Sylwia","znowu sisi sie naprodukowała",sylwia zarzyj melisę",Sylwia posciel dzieciom łozka"itp.Co to kuzwa ma być??sie pytam??Odealicie sie wreszcie ode mnie czy mam to zgłosić??Gdzie jest kuzwa w ktorym kolwiek temacie napisane ze jestem autorką??myslicie ze nie mam nic innego do roboty jak tylko siedzieć na tym durnym forum?Jutro akurat bede calusienki dzien poza domem .niech no tylko gdzies trafie na temat w ktorym zobaczę ze niby coś w tych godzinach pisałam to nie recze za siebie.!Nie zartuję.

Gość gośćskarbek
Temat o utku jest podpisany.

Gość gość sylwia
Raptem 4 tematy są moje.

Gość gość
gość sylwia To tylko internet uspokoj się

Gość gość sylwia
Co znaczy uspokoj się?to nie jest tylko internet.To ma wszystkie swoje odzwierciedlenie w realu.Znowu musiałam rzucić kokejną pracę bi już nie wytrzymywałam!Za co ja teraz dzieci mam utrzymać i opłaty robić co??.

Gość gość
paranoja pieniacza- wszystko w temacia

Gość gość
Z tą osobą życie miałoby smak. Czy o to w tym temacie chodzi?

Gość gość
projekcje makowej pani

Gość gość
Ja piernicze ale ta Sylwia na we łbie porąbane. Myli jednych z drugimi, oskrża tych, co tu nic nie napisali. (13:28 pisałam tu tylko raz) ja jedno zdanie, a ona 50 postów - nienormalna baba!!!

Gość gość sylwia
To nie jest jeden raz !ta osoba wrabia mnie w kazdy temat i wsedzie chce wmawiac wsystkim mich pseudo zmyslonych nie wiado skąd kochankow!.Juz w kazdej pracy mam z tym problem.W kulkunastu czy nawet wiecej tematach czytałam ze ja cos niby piszę padła nie raz nawet nazwa mojej miejscowosci nie tylko imię!.To jezt nie tylko chore ale i karalne.Nawet yematy w moim imieniu pojawiały sie gdy byłam cały weekend bez dostepu di internetu bo jak nocowałam u podopiecznej to siłą rzeczy jak bym tu pisała ??to jest fizycznie nie mozliwe.!To samo było jak byłam 3 dni u rodziny na sląsku bez netu..a tematow za ten czas tyle naprodukowała ze glowa mała jescze mi wmawialiscie ze to ja!Chore!Do M kolejny temat..ledwo ci wrociłam z urodzin od ojca.

Gość gość
Kiedy masz kolejną wizyte?

Gość gość sylwia
Chyba kiedy wy macie??

Gość gość sylwia
22.04wiesz ze za to mogę podać cie do sądu bo to obraża i uwłacza mojej godnosci??jak ci mówie ze mnie tu nie było bo byłam u ojca z prezentem to mnie tu kuzwa nie było!!to chyba logiczne no nie??dlaczego w kolejnym temacie czytam bzdury podpisane literąS??Chore!

Gość gość sylwia
Jak inaczej nazwac osobe ktora wrabia mnie w kazdy temat i wszedzie mnie widzi?jesteś chora!!i to poważnie chora!Odczep sie ode mnie i daj mi spokój!!.

Gość gość
Jak tak kochacie w jaki sposób tu piszecie. To nie wiele rto ma wspólnego z miłością

Gość gość
No i co z tego, że ktoś przy zakładanych tematach dopisuje ciebie, widocznie kiedyś gdzieś komuś o tym napisałaś i teraz ciebie tutaj wrabia (co nie jest równoznaczne z tym, że zakłada tematy). Ale co z tego? To wszystko to tylko świat wirtualny. Czemu się tak irytujesz, jak gdyby to był świat faktyczny. Następnym razem uważaj, bo nie jesteś bez winy...Właśnie, dobrze ktoś napisał: nie ma to nic wspólnego z miłością. A poza tym uważajcie, bo te wasze fora policja czyta.

Gość gość
I dobrze niech czyta .Policja to zboki stalkerzy pijacy i k****arze tak jak ten jeden...wiadomi kto!

Gość gość
Czemu się irytuję??bo to sie przekłada na relacje w zakładaxh pracy!ludzie mowią mi wprost!Kto to roznosi te ploty i pomowienia?moze ja??kto mnie ciagle wrabia w kochankow na wszelkie .mozliwe sposoby??kto w zakladzie rozpuscił ze jestem niby cpunką i narkomanką??zwolniłam sie!w kolejnym zakladzie kto mi w zywe oczy w mawiał ze podobno komuś zwiazek rowaliłam co najlepsze ze nawet nie wiem jak,i.tez sie zwolniłam.!.Kto mi ostatnio podkładał swinie i rozpoiadał w pracy kolejnej ze syna nie mam z mezem a teraz ze podobno za zonatym chłopem ganiam??też sie zwolniłam .!Ja już tego nie wytrzymuję.Ten debil zrobi wszystko zeby rozbic moje malzenstwo a ta k***a tak samo.Oboje jednak robia oprocz tego wszystko zeby zniszczyc mi opinie z tą roznicą ze on przed moją rodziną udaje swietego i wmawia im ze to ktoś inny robi..albo ze to ja robie swinstwa.Ciekawe jakie swinstwa??i z kim?Niech lwpiwj swoją zoną sie zajmie.!