Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi się żyć ; (

Polecane posty

Gość gość

Czuje się taka nieszczęśliwa ; (

Gość gość szzzarrrrrrriik
mam tak samo ale walcze ...nie zapominajmy jak piekny potrafi byc sen...wystarczy tylko jedna literka i juz jest...sens

Gość gość
uszy do góry

Gość gość
Również mi sie nie chce autorko. Psychicznie mam dość :( Powoli przestaje mnie cieszyć egzystencja życia. Czuje sie pusty w środku. Tak jakby mi brakowało czegoś :/ Tym czymś jest miłość, ukochana kobieta. Wszystko inne przestało sie dla mnie liczyć... A pomyśleć ze bylem cholernie pozytywnym i dobrze nakreconym chlopakiem... Za dużo przeszedłem i chyba sobie z tym nie poradzilem do końca :(

Gość gość
Uszy do góry. Zobacz jak świat będzie jesienią kolorowy niczym życie. Dla tych pięknych barw warto żyć. Zawsze mów sobie, że jutro będzie lepiej.Powodzenia.

Gość gość
10:57 o to w tym chodzi ze nie potrafię :/ wcześniej to dawało skutki a teraz potrafię pracować po 12h+ i spać ledwo 6... czuje ze brak mi sił i snu a mimo to tak sobie daje w d**e... Jak tak dalej pojdzie to długo nie pociągne mimo młodego wieku.

Gość gość
No to masz świadomość tego co odbiera Ci siły i chęć do życia. Poluzuj jak to mówią gumkę w majtach. Weź urlop od pracy odpocznij, zrelaksuj się nabierz sił. Nie samą pracą człowiek żyje.

Gość gość
Przeczytaj Jorge Bucay "Pozwól, że Ci opowiem...", a szczególnie bajkę o drwalu.

Gość gość
Masz powod czy tylko chandre?bo mnie tez sie nie chce zyc, ale jakbym puscila liste dlaczego, od razu bys znalazla pozytywy w swoim zyciy.ja tak samo, w porownaniu innymi gorszymi i tym moze mnie jeszcze spotkac ale na razie czeka

Gość gość sylwia
Podpisz się !

Gość gość
11:10 nie zrozumiałas mnie. Tyram zeby nie myslec. Wiadomo ze jak sie pracuje to nie ma sie czasu na glupie myslenie. Wolne wzialem na jutro i weekend. Jade w cholere. Odwiedze Zieloną Góre może kogoś fajnego poznam.

Gość gość
Jedyna rada zakochaj się. Do gość 10:50 Ukochana osoba którą będziesz miał przy boku rozwieje wszystkie" czarne chmury". Zycie jest piękne ale tylko z właściwą osobą.:)

Gość gość
ktos napisał bo chce się wyzalić i pewnie oczekuje wsparcia a inni sie wcinaja w jej temat i gadaja o sobie. ;/ żałosne cebulaki