Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starszy facet..i problem

Polecane posty

Gość gość

Od ponad roku jestem z mężczyzną starszym o 20 lat sama mam 23. Mało kto wie ze jesteśmy ze sobą, a wiem ze on chce się ze mną w końcu pokazać i w związku z tym mam problem, obawiam się tego ze z racji ze jestem młodsza większość pomyśli ze poleciałam na kase, a tak nie jest bo jestem w nim zakochana, przeszliśmy razem dość sporo przez ten rok bo on miał różne problemy ale wytrzymalismy to, też pół roku żyliśmy na odległość, właśnie przez te problemy, nigdy nie dawał mi żadnych pieniędzy, prezentów, nie widzę w nim sponsora tylko człowieka którego kocham, gdybym nie kochała to już wtedy gdy przez pół roku nie kontaktowalismy się ze sobą ani nie widywalismy to bym nie czekała, tylko znalazła sobie kogoś bo na powodzenie nie narzekam, bo mam spore, mam swoje pasje, jestem oszczędna takie maniery wyniosłam z domu, mam tatę jakbyscie mi tu zarzucali ze mi ojca brakowało to nie, bo tate mam i na troskę rodziców nigdy narzekac nie mogłam, i jest starszy od tego mojego o 20 lat. Wracając do sedna, zrezygnowac z miłości bo będą mówić ze polecialam na kase czy płacć to? a może coś da się zrobić by inni nie odbierali tego w taki przykry dla mnie sposób?

Gość gość
20 lat to niby dużo, ale facet nie ma póki co 50-60 lat, więc nie jest to aż tak odczuwalne.

Gość gość
dużo owszem, ale ogólnie dobrze nam ze sobą, mamy mnóstwo tematów, lubimy rozmawiać, pisać ze sobą, wspominać różne sytuacje..wygląda młodo, ja też nie jestem jakąś landrynkową blondi tylko zwykłą dziewczyną, niczym szczególnym się nie wyróżniającą, ale wiem ze ludzie mają o nim zdanie kogoś na poziomie, ustawionego itp dlatego boję się ze będę brana za taką która na to poleciała a to nie prawda bo wiem ze jakby nie miał tego co ma i go poznała to także bym się w nim zakochała bo jest inteligentny ma piękne oczy, wspaniały charakter, dobre serce, jest wrażliwy bardzo to w nim cenie ze taki jest