Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiemm

Czemu on mnie tak czasami ignoruje?

Polecane posty

Gość nie rozumiemm

bywają momenty gdy jest taki czuły, sam zabiega o rozmowę, opowiada, inicjuje zbliżenia, jest towarzyski w stosunku do mnie, a są momenty gdy przez cały praktycznie weekend kiedy się widzimy, siedzi buzia w telefonie dosłownie i przewija bezmyślnie strony w internecie. Albo gdy jest u siebie w środku tygodnia( mieszkamy w innych miastach) ledwo odpisuje na moje wiadomości półsłówkami, już nie mówiąc, żeby zadzwonił, pogadać czy sam coś napisał, i tak na przykład mija tydzień, w weekend się widzimy i po prostu patrzę na niego jak na obcego człowieka bo ostatni weekend był taki obojętny, i do tego na tygodniu tez nie było zbyt miło. On natomiast jak gdyby nigdy nic, znów staje się taki czuły, wesoły, gadatliwy i chętny na małe co nieco.

Gość gość
bo facet to nie robot ze go nastawisz na takie dzialenie jak tobie pasi i jest ok. Tozywe stworzenie i ma prawo miec swoje fochy ,lepszy lub gorszy humor ,rozumiesz prawda?;-) to niepiertol:-P

Gość gość
Gorszy humor przez ponad tydzień i nawet nie powiedzieć o co chodzi, tylko być takim obojętnym że człowiek aż się boi zagadać i zastanawia się czy sam w czymś nie zawinił. A gdy się pytam czy wszystko w porządku to się irytuje i odpowiada, że tak. No sorki, ja tez mam gorsze dni, ale normalnie wtedy rozmawiam i nie olewam go.