Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was mógłby wycenić mi komputer, ile moge za niego dostać

Polecane posty

Gość gość

Mam komputer do sprzedania HP i zastanawiam się jaka cenę dać za niego przy tej konfiguracji, za ile byście go sprzedali? Procesor Dual Core E2140 - 1,6 GHz Pamięć - 4 GB Karta Graficzna 128MB Nagrywarka DVD Dysk: Brak Lin do strony z komputerem : http://support.hp.com/gb-en/product/HP-Pavilion-Slimline-s3000-Desktop-PC-series/3440811/model/3454928/product-info

Gość gość
max 1,000 zł, 1,200

Gość gość
Na wiele nie licz bo z tymi parametrami bedzie wolno nawet dzisiejsze strony internetowe przegladac.

Gość gość
1200-1300, ale z dyskiem. Jak nie ma dysku twardego, to komputer jest bezużyteczny. Ważny jest też, jaki system operacyjny jest na dysku zainstalowany. Bo jak nie ma dysku, to jakbyś sprzedawała samochód bez kół.

Gość gość
Ale głupoty piszecie 1200 zł ???????

Gość gość
Jak bez dysku, to max. 500 zł.

Gość CIUPAK1
100-250 zł nikt wiecej nie da niż 250 za taki szrot archaiczny i to jeszcze bez dysku i systemu

Gość gość
To nie wiem czy za taką kwotę w ogóle sprzedawać ten komputer. 100 zł to trochę mało:( Najwyżej zainstaluje Minta i komp. dostanie drugie życie.

Gość CIUPAK1
wiesz co może jednak spróbuj sprzedać bo jak widać ludzi kompletnie nie znających się a wypowiadających się jest pełno. wystaw na olx -ogłoszenia sa darmowe daj przykladowo 500zl i ze cena jest jeszcze do negocjacji.Pozdrawiam serdecznie.