Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powinnam go teraz traktować, rady

Polecane posty

Gość gość

zakpił ze mnie flirtował dawał wyraźne sygnały ze czegoś chce potem nagle sie wycofał bez słowa, teraz czasem widujemy się w pracy jak powinnam sie zachowywać boli mnie to ale nie chce tego pokazac

Gość gość
no to zachowuj sie normalnie. Powiedz mu czesc, jak sie spotkacie i tyle...

Gość gość
Kochajcie sie, szkoda czasu na głupoty.

Gość gość
Taka sama obojętność będzie dobrym pomysłem. W prawdzie go nie zranisz bo skoro odpuscil to sytuacja bez cyrku mu na reke ,ale w glebi duszy na pewno poczuje igle ze dla ciebie jak i dla niego to bylo NIC

Gość gość
Wiesz powiem Ci z doświadczenia .. Ja zachowywałam się normalnie, ale ta obojętnośc z czasem stanie się nie do zniesienia, tym bardziej jeżeli coś czujesz .. Ja po dłuuuugim czasie masochizmu przestałam przychodzić do miejsca w którym go spotykałam. To boli, naprawę. Jezeli jest uczucie miedzy wami to walcz! Schowaj dumę do kieszeni, to mała rada.

Gość gość
Prawdopodobnie w grę wchodzą jakieś niedopowiedzenia. Udajecie przed sobą obojętność, można zmylić drugą osobę, ale serca nie da się oszukać. Szczera rozmowa mogłaby wiele wyjaśnić i zadać kres cierpieniu. Do odważnych świat należy.

Gość gość
ale co powiedzieć? Dawałeś sygnały i flirtowałeś, a teraz nie chcesz mnie znać? Panowie często" flirtują" z koleżankami w pracy, ale to NIC nie oznacza. Mam kolegę w pracy, ma taki sposób bycia, że wszystkie nowe pracownice myślą, że on z każdą pracownicą flirtuje, a on ma taki sposób bycia. Ot, choćby sytuacja z dzisiejszego dnia - koleżanka rozmawia z nim o projekcie, trzeba nanieść poprawki, umówimy się o 11, będę już wolna, jeszcze raz przeanalizujemy. A on na to, słoneczko, ty będziesz wolna, ale ja mam żonę i dzieci, ale kobietom nie odmawiam, chętnie się z tobą spotkam. Moja rada, zachowuj się normalnie.

Gość gość
poy****y

Gość gość
Myślę, że jest różnica między zachowaniem Twojego kolegi, a prawdziwym flirtem. Jeżeli taki się pojawił to pewnie obojgu wam zależało na tym, aby pogłębić relację i warto sobie to wyjaśnić. Czy masz możliwość spotkać się z nim w innym miejscu niż praca?

Gość gość
Pogodnie i obojętnie - facet postąpił bez klasy i ja nawet rozumiem, że jest Ci przykro, ale najlepiej zrobisz jeśli tę klasę zachowasz ty - za parę tygodni emocje opadną i pozostanie Ci satysfakcja, że nie dałaś kogutowi powodu do wypinania piersi - bo o to chodzi w takich zachowaniach: nie chce cię, ale dowartościowuje się Twoim przywiązaniem i sympatią: pewnie przechwala się kumplom, że mógłby Cię przelecieć, gdyby tylko chciał -okazując mu uczucia tylko utwierdzisz go w tym przekonaniu.

Gość gość
21:44 popieram w 100%! Nic dodać, nic ująć. No, dodam coś od siebie. Zerknij tu: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/narcyz-czyli-zycie-po-zyciu-p_6619332 Tam masz trochę opisów i linki, poczytaj, czy przypadkiem nie z takim facetem masz do czynienia. Flirt, a potem wycofanie się bez powodu to cecha właśnie takich ludzi (vide link). Olej, emocje opadną :)

Gość gość
sraj na niego cieplutka cuchnaca plastelinka :)

Gość gość
Chcialabym sie zachowac z klasą ale kiedy go widze emocje biorą górę i on to na pewno zauważa. Najbardziej denerwuje mnie to, że nie potrafię przestać o nim mysleć, często śnije mi sie po nocach