Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja z bratową męża

Polecane posty

Gość gość

chciałam poznać wasz punkt widzenia,z żona brata męża i z resztą z męża bratem też mamy ciężkie relacje.Kiedy obie byłyśmy zareczone chciałam złapać z nią fajny kontakt ale... Kiedy mąż opowiadał m jak mama go namawiała by pigadal z bratem by ten ją zostawił,zbuntowalam się! Opowiedziałam jej o tym i co tesciowa wyczynów ona mnie co na mnie.Szybko pożałowalam tej decyzji,bo zostałam winna ja i że zrobiłam to celowo :-( Myślę że każda by chciała o czymś takim wiedzieć.Kiedy zaszła w ciążę dzwoniłam kilka razy jak się czuje itd.Ja będąc w ciąży nie miałam od niej żadnego telefonu.Nue rozumiem co ja jej zrobiłam? Z teściową i tesciem Urwalismy kontakty brak słów.Kyzynka męża dzisiaj mówiła że oddali wszystkie rzeczy dla jej brata i szok że dlaczego nie nam? Wzruszylam ramionami bo naprawdę nam nic nie potrzeba,mamy wszystko i swoje mieszkanie itd.Jestem pewna że tesciowa odsunęła ich od nas.Czuje się z tym fatalnie,kiedy kiedyś chciałam pogadać z nią o tym (bratową męża) powiedziała bym nie zaczynała,co robić? Może to ja jestem dziwna bo już sama nie wiem?

Gość gość
Tak, jesteś dziwna. I piszesz ni do ładu, ni do składu.

Gość gość
Wiesz co mi się wydaje że ta o to bratowa to cwana Lisica.Nie widzisz tego? Ona triumfuje,z teściową pewnie też udając dobrze żyje a w rzeczywistości to niezła cwaniara. Co bym zrobiła? IGNOROWAĆ i kontakty oczywiście przemyśleć z mężem czy warto mieć z nimi? Co do rzeczy oddali po złości,a wy przynajmniej nie usłyszycie że coś wam dali.

Gość gość
No właśnie niekoniecznie to ty powinnaś jej mówić, że teściowa chciała ich rozdzielić...szczególnie jak nie byliście blisko...to bardzo delikatna sprawa...

Gość gość
Napisz to jeszcze raz, poprawną polszczyzną, bo nic nie rozumiem, zmęczyłam się po 2 zdaniach.

Gość gość
Bzdura! Ja bym była wdzięczna gdyby mnie ktoś ostrzegł co tesciowa wyprawia! Autorko moim zdaniem,przejmujesz się osobami które nie są tego warte! Dystans i jak najdalej.

Gość gość
13:39 widocznie do szkoły pod górkę miałas :D Ja jakoś zrozumiałam :O szok nie? Autorko tematu bratowa chciała wyjść na ofiarę i wybielila się też twoim kosztem. Nigdy bym jej już nie zaufała a ich zachowanie świadczy o tym że tesciowa ich ustawiła i dla dobra waszego chyba lepiej będzie zachować dystans bądź ukrócić kontakty

Gość gość
A kto powinien powiedzieć dla bratowej jak pewno wiedziała autorka,maz i tesciowa? Uważacie że takie rzeczy powinno się zatajac? Serio? Szokkkk

Gość gość
Przeczytałam jeszcze raz i niestety ale twoja bratowa albo jest niezła egoistką i manipulantka albo tak boi się teściowej,stawiam na to pierwsze.

Gość gość
Nie jesteś dziwna a naiwna :-( w dzisiejszych czasach trzeba się dostosować do ludzi czyli być taką szuja jak oni dla nas.

Gość gość
13:36 ja bym powiedziała bo to co chciała zrobić tesciowa przechodzi ludzkie pojęcie!!!!!

Gość gość
Jestem teściową i chwała ci za to ,że powiedziałaś tej dziewczynie o tym! Może ona kiedyś zrozumie jaką musi być podła matką i tesciowa ta kobieta .Z drugiej strony naprawdę nie rozumiem jej postawy i chyba podpisze się pod tym co pisały inne panie że wybielila się twoim kosztem

Gość gość
A co ty miernoto jedziesz po autorce co? Pewnie po OHP a głupia jak but! Autorko olej i jeszcze raz olej! Przyszłościowo pod żadnym pozorem nic nie mów tej żmiji

Gość gość
Relacje żona braci, prawie zawsze są trudne, bo wychodzi w grę rywalizacja. Sama jestem jedną z takich żon ;), mój mąż ma 2 braci. Widzę te spojrzenia, rozmowy są często wymuszone, albo żeby się czymś pochwalić, także ja juz wolę nie gadać, jak ma być takie coś...

Gość gość
Będę drugą wypowiadająca się teściową no ale cóż . Chcialas dobrze a bratowa i tesciowa się z gadaly i skumplowaly a ty zostalas czarną owca,widac bratowa zadowolona bo gdyby nie była to by ci okazała wdzięcznośc i szacunek a tak jeszcze gnoju narobiła.

Gość gość
A to trzeba jej było mówić? Myślisz że nie wyczuła, że teściowa jej nie akceptuje? Jeśli tak to w głowie za dużo nie ma...

Gość gość
13:52 a co tesciowa na to? Jakie macie z nią relacje? To zależy od charakteru a nie miana także autorko masz w rodzinie nie jedną a dwie wredne podstępne intrygantki

Gość gość
13:54 aaa to autorka miała brać udział w intrydze i świętować? Jesteś taką samą kretynka jak te dwie! Uważam że autorka ma dobre serce i zachowala się tak jak powinna ! Ty byś nie chciała wiedzieć? Bo ja tak!

Gość gość
Tu autorka.Tesciowa zawsze nadskakuje i okazuje wręcz miłość.Napawde mnie to ruszyło bo tu nadskakuje nam obu a tu robi jakieś intrygi to nie jest fair i normalne.

Gość gość
Oj kochane dużo tesciowych potrafi świetnie grać jak to tesciowa wielbi synową a w łyżce wody by cię utopiła.

Gość gość
Co mam teraz zrobić? Naprawdę jestem taka beznadziejna i nie powinnam tego mówić? Nigdy z nią nie mogłam złapać kontaktów zawsze starałam się a z jej strony dystans,jeszcze za nim powiedzialam.Tesciowa do mnie skoczyła że to celowo zrobiłam.

Gość gość
A dlaczego tak ci zależy na akceptacji takich wiedźm? Ty omijaj takie wiedźmy podstępne,jeszcze jedną drugiej da popalić i obsmaruje jedną drugą.Uwierz nie warto,a bratowa zachowanie ma księżniczki.

Gość gość
Dokładnie jedna i druga siebie warte! Trzymaj się z daleka.

Gość gość
ja tez mam to chyba szwagierka, zona brata mojego męża i wiem co na jej temat mówią teściowie, ale nigdy jej tego nie powiem! po co mam skłócać rodzine, skoro ona żyje w nieswiadomości a jak sie spotyka z tesciami to gadaja jakby sie lubiły ( pozory :)) ja mieszkam blisko teściow i na swoj temat wiem duzo bo słysze od ludzi, i nie rozmawiam z nimi a tamta? mieszka daleko i niech nie wie. tym bardziej wyszlabym na okropniejsza niz jestem bo bylaby miedzy nimi awantura. glupia jestes , że powiedziałas bratowej co na jej temat się dowiedzialaś! tak sie nie robi!

Gość gość
gość dziś 13:39 widocznie do szkoły pod górkę miałas smiech.gif Ja jakoś zrozumiałam pechowiec.gif szok nie? X Są dwie możliwości: albo masz podobnie bełkotliwy sposób myślenia i pisania jak autorka, albo chciało ci się pozastanawiać nad tym co czytasz. Ja wychodzę z założenia, że skoro ktoś nie włożył minimum pracy w to co pisze i w żaden sposób się nie starał, aby treść była czytelna, to ja nie zamierzam się główkować w rozszyfrowywanie takiego bełkotu.

Gość gość
Matko kochana! Ludzie! Macie odrobinę przyzwoitości? Można się nie lubić,nie miec o czym rozmawiać,ale w takich sytuacjach się reaguje! A co gdy takie pary mają dzieci? Aaaa to matka odniesie sukces bo rozbije młodym plany czy rodzinę to jest w porządku?! Uważam że autorka dobrze postąpiła! Najgorszemu wrogowi bym powiedziała ,bo to jak zachowała się tesciowa jest karygodne i chore! Postawą drugiej bratowej bym się nie przejmowała bo taka sama jest jak tesciowa,ale czyste sumienie bym miała! Na tym forum dziewczyna zapytała a wy Ją wyzywacie? Nic dziwnego że naród polski to gnój!jak obywatele wredne gnoje!

Gość gość
14:40 racja w 100% na tym forum siedzą upośledzone umysłowo patologiczne kiepiary które śmieją się z czyjegoś nieszczęścia,wystarczy poczytać i sposób obrażania ZENADA! Siedzą takie durne kwoki i liczą błędy ortograficzne :D zazdrość,zawisc i wiesniactwo...

Gość gość
Jaką matką musi być kobieta która namawiała jednego syna na drugiego by zostawił narzeczoną :O psycholka a ty autorko brawo! A bratowa niech ma Tesciowa Dla siebie :P

Gość gość
Tu tak chamstwo na tle dziennym. Co do pytania,to myślę że postapilas odważnie i ładnie z twojej strony że dla dobra szczęścia drugiej bratowej ostrzeglas ją :-) tylko ona jak widać wykorzystała to sprytnie i zwaliła na ciebie w dodatku. Zachowała się po swinsku i bym kawy bz nią już nie wypiła. Ty zaryzykowslas a ona wykorzystała fakt,ciebie by być ofiarą i ulubienica teściowej.Dbaj o siebie,meza i resztą się nie przejmuj,nie są tego warci.

Gość gość
14:48 jaką? Wredną suką i chorą na glowe..