Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce zmienic widzenia z dzieckiem na to zeby spalo u mnie (syn 4.5) roku

Polecane posty

Gość gość

Mam widzenia przyznane (sam o nie wystapilem) minimum 8 razy w miesiącu (I i III niedziele miesiąca, II sobota miesiąca w godz od 11 do 20. W każdą środę odbiór z przedszkola o 13. Powrót o 19. II poniedziałek miesiąca od 13 do 20.Plus święta) i teraz chciałem dodać żeby syn jakiegoś weekendu spał u mnie chce go przyzwyczaić żeby np zabrać go do legolandu np 3 dni, na wakacje minimum na tydzień. Czy to dobry pomysł jeśli dziecko jest w tym wieku

Gość gość
Jeśli masz stały kontakt z dzieckiem i dziecko lubi z Tobą przebywać to pewnie, że to dobry pomysł.

Gość gość
Jasne ze to wspaniale dla dziecka to sygnal ze jest dla Ciebie wazne i ze je kochasz mimi rozstania z matka.

Gość gość
Zdziwiona jestem ze jeszcze tego nie zrobiłeś (tz nocowanie u Ciebie). Sam dobrze wiesz ile roboty jest przy dziecku wiec słusznie zeby zostawało u Ciebe na te weekendy a matka dzidcka mogła odpoczac.

Gość gość
Oczywiście że odpowiednie, mój w tym wieku chętnie nocował poza domem, u babci, kuzynki, o wakacjach z tatą nie mówiąc. Spędza z tobą tyle czasu że to nie będzie żaden szok przecież, też się dziwię że dopiero teraz i robicie akrobacje z odwożeniem go na noc w sobotę, w środę też by mógł zostać i ty byś do przedszkola go w czwartek odwiózł.

Gość gość
Strasznie go kocham chciałbym go przyzwyczaić żebym mógł znim jeździć na wakacje