Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlę a Wasze życie małżeńskie, jak to u Was wyglada

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 tygodniowe niemowlę i wydaje mi się, że nasze relacje trochę się popsuła. Mąż nie jest mną tak zainteresowany jak kiedyś, bo nawet nie mamy czasu oglądać tv z uwagi na małego. Jest mi przykro, czasem czuje się tak strasznie samotna ze siedzę i płacze. To chyba początki depresji, macierzyństwo mnie przerasta, mały niespokojny.

Gość gość
Jesteś złą żoną. Nie potrafisz dbać o wasze relacje.

Gość gość
Popsuły się między Wami relacje bo nie możecie wspólnie oglądać programów TV? Nie wierzę...

Gość gość
Po dwóch tygodniach stwierdziłaś, że wasze życie małżeńskie uległo pogorszeniu od narodzin dziecka? Przecież on nie zdążył jeszcze ochłonąć po zostaniu ojcem.

Gość gość
Będzie lepiej. 2 tyg to dopiero początek, trzeba się przyzwyczaić do nowej roli bycia matka ojcem. Małe podrosnie i wszystko wróci do normy!!

Gość gość
Nie jest tobą tak samo zainteresowany bo teraz musi obdarzać swoim zainteresowaniem dwie osoby.

Gość gość
Spokojnie. Macie male dziecko, wasze zycie wlasnie wywrocilo sie do gory nogami, do tego zmeczenie, nieprzyzwyczajenie do nowej sytuacji. Wszystko unormuje sie. Daj czas sobie i mezowi. Przywykniesz do roli mamy, bedxiesz po pologu. Z dnia na dzien bedziesz sobie coraz lepiej radzic z dzieckiem i bedzie dobrze.