Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość następny wrobiony

Moja żona się roztyła po ciążach i nie chce ćwiczyć

Polecane posty

Gość następny wrobiony

nabrała chyba ponad 30kg, po prostu ohyda, a do tego nie chce jej się ćwiczyć aby zrzucić wage, ma mnie w doopie, chyba znajde sobie kochanke

Gość gość
Boszszsz. To już standard przecież że babki nie wyglądają dobrze jak zostaną matkami, myślałeś ze twoja będzie wyjątkiem? Chociaż zazwyczaj te które są bardzo zadbane przed ciążą, to po porodzie wracają szybko do formy, a te które jakoś specjalnie o siebie nie dbały nigdy to po porodzie równia pochyła.

Gość gość
Jak sie chce to mozna. Ja po ciazy wygladam lepiej niz przed, wlasnie ze wzgledu na to ze chcialam wrocic do figury i cwiczylam. Nie rozumiem jak mozna sie zapuscic po ciazy.

Gość gość
Tak jest. Kobieta która lubi być piękna dba o siebie zawsze, czy to po porodzie, czy to po chorobie.Robi wszystko żeby znów wrócić do formy. Ale widziały galy co brały.:p

Gość gość
Ja bym mojemu powiedziała,żeby znalazł kochankę i dał mi spokój.A dziecko w pojedynkę można wychować spokojnie.

Gość gość
Gosc Haha baby co chcą faceta do rozpłodu tylko są abstrakcyjne jakieś. Jak tak można? Trzeba było do banku spermy iść a nie facetowi głowę zawracać.

Gość gość
30 kg przytyc w ciazy to stanowczo za duzo. To maciora rozplodowa a nie kobieta.

Gość gość
gość dziś Tak jest. Kobieta która lubi być piękna dba o siebie zawsze, czy to po porodzie, czy to po chorobie.Robi wszystko żeby znów wrócić do formy. Ale widziały galy co brały.jezyk.gif >>> gały brały fajną laske co zamieniła sie w maciore, kontrakt powinien być zerwany z powodu fałszywej reklamy

Gość gość
16.32 Ja nie będę mieć dzieci do końca życia i się cieszę.Aczkolwiek nie w tym rzecz,tylko,gdyby mi taki prostak robił przytyki to tak by było."Nie podoba się kaplica...to s*j taki zwyczaj..."

Gość gość
gość dziś i jeszcze odszkodowanie suka powinna płacić

Gość gość
moj byly maz sie tak roztyl, po ok 4 latach malzenstwa. wygladal oblesnie. Probowalam, namawialam na silownie, chcialam cwiczyc razem.... Nie chcial. Mowil, ze jemu nie przeszkadza. Jadl 2 czekolady dziennie, chipsy, kurczaki z kfc. Po 3 latach sie z nim rozwiodlam. Nie chciaial byc z klucha, co tylko przelacza pilotem kanaly. Dodam, ze bylam 10 lat mlodsza od niego.

Gość gość
gość dziś i hooj ci w doope, maciory powinny zostawać same

Gość gość
gość dziś i mądrze zrobiłaś, nie wolno popierać syfu i bycia otyłą świnią

Gość gość
przestańcie już rzucać tym błotem bo się czuję jak pod monopolowym na ławce, a nie jak na forum pełnym ludzi na poziomie. A co do autora. Jak tak Ci przeszkadza to bierz się za nią. Co znaczy nie chce? Dlaczego? Przyczyn może być wiele. 1. jest lewo żywa przy opiece nad dzieckiem (i w nosie ma inne rzeczy, bo nie ma na nie siły). 2. jest jej ciężko z samą egzystencją. Ja też przytyłam po ciąży 10 kg i od tej chwili z podziwem patrzę na osoby otyłe, bo mi ciężko od codziennych czynności, a co dopiero męczenie serca i stawów ćwiczeniami. 3. ma depresję albo jazdy hormonalne. Zdarza się w najlepszej rodzinie i może zdarzyć po każdej ciąży. To się rozpoznaje i leczy 4. uważa, że tak jest ok. I to jest najtrudniejsze. Bierz za fraki do dietetyka to raz. Sam ćwicz z nią to 2. Jak się rozkręci to nie będzie Cię potrzebować. I trochę wiary za was dwoje, bo z facetem, który zamiast cieszyć się, że kobieta mu urodziła dziecko nazywa się "wrobionym". A jak pracę stracisz to ona będzie "wrobiona", bo nie takiego sobie brała? Trochę lojalności i zaangażowania w związek.

Gość gość
chodzi o to, ze partnerzy MUSZA sie szanowac. Szacunek to takze higiena, a higiena to nie tylko mycie zebow. To takze wygladanie jak czlowiek. Lenistwo i 30km na plusie to nic innego jak posiadanie partnera w du**pie. Ani to zdrowe, ani ladne. Nikt nie mowi, zeby biegalo sie maratony. Co innego jak sie tyje z choroby, a co innego z czystego lenistwa.

Gość gość
Ty to chyba małych dzieci nie masz...

Gość gość
Trzeba bylo sie ozenic z dmuchana lala, mialbys gwarancje ze nie utyje. Troche sie powyciera i bedzie smierdziec twoja sperma, ale to c***ewno nie przeszkadza.

Gość gość
Dzieci szczuplych kobiet w czasie ciazy sa w doroslym zyciu otyle. W Holandii panowal glod po wojnie, pokolenie matek ktore nie dojadaly jest teraz najgrubsze ze wszyskich Holendrow. Po prostu mlody organizm w brzuchu matki jest glodzony i w konsekwenji do konca zycia czlowiek bedzie mial ciag na jedzenie.

Gość gość
Mozna jesc normalnie a nie niezdrowo zeby ttc na potege. W pierwszej kolejnosci rosnie dziecko, potem nadmiaru to matka obrasta w tluszcz. Ja sie zdrowo odzywialam, przytylam 12 kg i urodzilam zdrowego chlopca wazacego 3,800 . Nadprogramowe kg spadly w ciagu kilkunastu tygodni.

Gość gość
nikt nie mowi, zeby sie glodzic. Nalezy sie ruszac, cwiczyc, jesc normalnie. Mieszkam w holandii i jakos grubasow nie widze

Gość gość tępe wieloryby
baby są leniwe i dlatego im rosną doopy, pozatym żrą jak świnie, szczególnie słodycze

Gość gośśdo
Można będzie po prostu w takiej sytuacji polecić www.dietetykwarszawa.pl.