Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałżPrzyNadziei

Kolejny dzień po transferze

Polecane posty

Gość MałżPrzyNadziei

Dzień 0 Transfer 2 zarodków w trzeciej dobie. 8 i 9 blastomerów. Klasa I-II. Kolejne dwa, 9 i 12 blastomerów, będą się rozwijać do piątej doby. Jeżeli się nie pogorszą, to będą śnieżynki. <> Jestem pełen nadziei. Zaciskam z całej siły kciuki. <> Małż przy Nadziei

Gość gość
Trzymam kciuki! Z całego serca życzę wam powodzenia w staraniach i zdrowego maleństwa.

Gość retkaretka
Małżprzynadziei jaka klinika ?:D kurczaki, trzymam kciuki mocno mocno :D daj znać!!

Gość iwontka
A1986 a gdzie się leczycie? Jestemszalona66 i jak pierwsza wizyta? U kogo byłaś, jakie badania masz zlecone???

Gość samurajkaa
Małż i jak się trzymasz??? ja się leczyłam w Invimed, na początku długo straliśmy się o maluszka drogą naturalną, ale niestety dni, miesiące i lata mijały, więc zaczęliśmy szukać rozwiązania, mój ginekolog podsunął mi adres kliniki Invimed w Poznaniu i tak trafiliśmy do n ich, udało się już przy 2 próbie :)

Gość gość
Długo sie przygotowywaliście do zabiegu? Jakies konkretne warunki trzeba spełnić? Z mężem staramy sie o potomka juz ponad dwa lata i niestety nic. Umówiliśmy sie na wstępna konsultacje, jak to wszystko wygląda?

Gość MałżPrzyNadziei
Qrcze, zapomniałem o topiku. Pierwsze podejście nieudane. B-HCG<0,1. InviMed Bresslau, Herr Gizler ☺ <> Już ogarnęliśmy się psychicznie i szykujemy się do drugiego podejścia w grudniu. <> Przeczytałem już całe internety i muszę z przykrością stwierdzić, że brakuje miejsca z fachową, embriologiczną wiedzą skondensowaną w jednym miejscu. Zadajemy sobie z żoną masę pytań i przenigdzie nie możemy znaleźć odpowiedzi. A pytania nasze zaiste bzdurne są... Widzę niszę ☺ Budzi się we mnie dusza przedsiębiorcy ☺ <> Pozdrawiam, MałżPrzyNadziei

Gość gośćgość56
Małżprzynadziei - wejdz kochanie na strone Invimedu jeśli czegos nie wiesz :) Na forum co człowiek to inna opinia. A tam masz kawę na ławę;)