Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z góry odrzuca was u facetów?

Polecane posty

Gość gość
18:43 misio1

Gość gość
gość dziś chód tzw wożenie się idzie to to takie buja sie na boki jak by dopiero co z kołyski wypadł ,żenada x x :D:D o matko padłam :D

Gość gość
Brzydka twarz i brak mięśni, za chudy albo za gruby, pokracznie chodzący, brzydkie ubranie, brak prawa jazdy i samochodu po 30.

Gość gość
smród, smród, smród. Ja nie Pumba, nie lubię smrodu ☺

Gość RoksanaX
Jeśli chodzi o wygląd: - brzydkie zęby - brudne paznokcie - nienawidzę stylu takiego wiecie.. "dresa" - jaki uroczy by nie był z charakteru, nie poszłabym nigdzie z takim boskim alvaro :D - brzydki zapach! - mężczyzny.. używanie perfum nie boli Dodam, że trądzik i problemy z cerą mnie jakoś nie wzruszają, sama miewałam takie problemy, więc rozumiem jak ciężko się ich pozbyć Co do charakteru: - nachalny - arogancki - nienawidzę jak mężczyzna próbuje zagadać używając żenujących tekstów z interentu typu: -bolało? - Co? - jak spadałaś z nieba.. No proszę Was.. może wydaje się niektórym to zabawne ale uwierzcie.. zdarzają się takie sztuki :D Kontynuując.. - nudny! Chłopak nie może być nudny. Kino, spacer, kino, spacer.. no ile można. Bądźcie oryginalni :) - kleszcz - dokładnie tak, to irytujące, kiedy chłopak nie odstępuje dziewczyny na krok. Czasami też potrzebujemy wyjść gdzieś z koleżanką albo porozmawiać z innym osobnikiem płci męskiej No to chyba byłoby na tyle, nie muszę chyba wspominać o agresji, używkach i typie playboya? :D