Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do ludzi którzy podróżowali samolotem

Polecane posty

Gość gość

Jezeli macie porównanie po kilku lotach to mam pytanie : w jakich godzinach, kiedy najlepiej leciec zeby bylo jak najmniej ludzi? ja lecialam 3 razy rano w weekend i każde siedzenie było zajęte a teraz będę lecieć w długą trasę i chcialabym,aby bylo jak najmniej osob...moze nocny?

Gość gość
nie ma reguly, ale ponoc wtorek, sroda i sobota to mniej *****iwe dni, wtedy loty bywaja tez tansze, linie robia obnizki zeby wyrownac obciazenie.

Gość gość
Długie loty raczej są ful zapelnione. Lecialam do New jersey i wszystkie miejsca zajęte

Gość gość
Potwierdzam powyższe odpowiedzi. W każdym razie w weekend zazwyczaj nie ma wolnych miejsc, a jeśli są, to pojedyńcze.

Gość gość
w takie dni jak wigilia, boze nardzenie moga byc dosc puste samoloty, bo wtedy ludzie juz chca gdzies byc, a nie dopiero tam jechac, poza tymi, ktorym nie zalezy.

Gość gość
w boze nardzenie jest zwykle komplet.

Gość gość
ja lecialam w nocy z wigilii na boze narodzenie i byly takie pustki, ze mozna sie bylo rozlozyc na trzech siedzeniach i spac jak na tapczanie. no ale pewnie tak do konca nigdy nie ma reguly.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tak jak wyzej napisano - Nie ma reguly. Przed weekendem zwykle lata wiecej ludzi. Tak samo niedzielne loty /powrotne. Zalezy tez co sie akurat dzieje w danym miescie i ile ludzi tak aktualnie zdaza. Loty nocne wielogodzinne to raczej loty miedzykontynentalne. Chyba , ze masz na mysli loty wieczorne. Poza tym bilety lotnicze sa zazwyczaj tansze im wczesniej sa zamawiane.