Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o wzroście 168 cm (dziewczyna)?

Polecane posty

Gość gość

Ja uważam, że to super wzrost jak dla kobitki nie za mało, nie za dużo. ;)

Gość gość
Jesteś karlicą i tyle w temacie

Gość gość
Tez mam taki wzrost i jestem zadowolona :)

Gość gość
myślę że to najlepszy wzrost dla dziewczyny, taki w sam raz.

Gość gość
Ja mam 169 cm czy też 170 cm. Różnie wychodzi.Jak byłam w szkole średniej to chciałam być niższa głównie dlatego że moje dwie najbliższe koleżanki miały po 163 cm. Jedna z nich zresztą cały czas mówiła że mały wzrost jest najlepszy i najpiękniej wyglądają pary kiedy ona może jemu wejść pod pachę. Nabawiłam się więc małych kompleksów. Z kolei po szkole kiedy próbowałam swoich sił w szkole dla modelek gdzie przychodzili i wyłapywali dziewczyny do zdjęć czy pokazów to chciałam być wyższa. Zawyżałam sobie trochę wzrost o 2cm. Ogólnie te niższe uważają mnie za wysoką, równe ze mną mówią że to norma. Każdy wg. siebie sądzi. W sumie może i to już norma dziś o takim wzroście jest masa dziewczyn. Ogólnie sprawiam wrażenie wyższej niż jestem bo mam długie nogi. Ale butów na obcasach np. 7 cm bym nie założyła czuje się wtedy jak żyrafa.

Gość gość
168 to mój wzrost i jest bardzo zadowolna. Bo mogę nosić szpilki a nie musze i tak wyglądam ok. Za wysoka tez nie dobrze bo szpileczki nie pasują. 170 idealny wzrost dla kobiety